reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Haha zainspirowałyście mnie i wstawiam pomidorową:-)
I zabieram się za prasowanie reszty ciuszków dla małego;)
Korzystam póki się dobrze czuję;)

reklama
a ja ustawilam sobie deske do prasowania przed tv, i bede prasowala ogladajac ' pierwsza milosc', a pozniej zabieram sie za gruntowe sprzatanie mieszkanka :-) odezwe sie jak skoncze, wiec milego wieczorku :D

Witaj Edytka ;-)
Właśnie wróciłam z zakupów, kupiłam mandarynki, pomarańczę i jogurt ;D naszło mnie na colę, więc i ona się znalazła w koszyku i dla P. standardowo chipsy ;D

Witam :-)

Tak sobie Was dzis podczytuje i super, ze u Was wszystko ok. Jesli prawie caly dzien piszecie o jedzonku, to znaczy, ze innych dolegliwosci wiekszych nie macie. I z tego sie cieszmy :-)

Ja tez mam ochote na slodycze- dzis zjadlam Kinder Bueno i Prince Polo. A wieczorkiem idziemy do znajomych na karty i znow sie najem chipsow i slodyczy... :-)

W koncu zamowilam sobie 3 biustonosze do karmienia przez Allegro (Alles Mama new) - bardzo ladne, usztywniane i po 35zl, wiec sie ciesze :-)

A tak to na obiadek zrobilam nalesniki z serem, dzemem i brzoskwiniami. Mialam 3,5h korepetycji i troche posprzatalam.

Milego wieczoru! :-)

Bakaliaa ja nie Justyś :-D no tak te nasze koty w avatarach takie podobne że można się pomylić ;-)

Edytka - witaj wśród Nas :-) fajnego masz avatara.

A ja właśnie zjadłam placki ziemniaczane z sosikiem grzybowym, matko ale się obżarłam i wyszły mi jak nigdy, Zauważyłam że jak gotuje sama dla siebie to jedzenie wychodzi mi bajka a jak dla większej ilości osób to już nie takie dobre (to chyba przez to że się bardziej staram he he)

Dziewczyny tak mi dzisiaj mała uciska na pęcherz że do ubikacji chodzę co 10 min i leci parę kropelek, wkurzające :crazy: nie sądziłam że to kiedyś powiem ale TĘSKNIĘ ZA NORMALNYM SIUSIANIEM :-D

a ja mam prasowanie juz z glowy, i to masakra jest jakas musze przyznac.. plecy bolą BARDZO.. i to ja jeszcze mam zelazko parowe i mnie wkurza ;/
teraz chwile odpoczne, napije sie wody i zmykam sprzatac :tak:

reklama
Do góry