witaj mam nadzieje, ze bedziesz tutaj zesto bywala, tak jak i my, i ze szybko sie zaklimatyzujeszCześć dziewczyny,
chciałabym się przywitać. Tak jak Wy spodziewam się maleństwa w styczniu 2012. Termin mam dokładnie na 18.01.2012
Pozdrawiam cieplutko wszystkie "styczniówki" :-)
reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Pola sprawdzonego przepisy musaka nie mam (bo osobiście wole pasticio niż musaka) ale jak chcesz mogę Ci napisać typowy grecki przepis ja zazwyczaj wszystkie greckie przepisy troszkę modyfikuje po swojemu
pisałyście o pomidorowej u mnie własnie stoi na gazie ;-) mogę podesłać jak któraś chce
pisałyście o pomidorowej u mnie własnie stoi na gazie ;-) mogę podesłać jak któraś chce
a ja w koncu poprasowalam ciuszki i musze przyznac ze mam tego bardzo malo.... raptem po kilka sztuk teraz nie wiem czy dokupywac czy nie sama juz nie wiem.
a co do sprztania to we mnie len wstapil i nie robic nicc oprocz wlozenia naczyc do zmywarki :-):-)
a co do sprztania to we mnie len wstapil i nie robic nicc oprocz wlozenia naczyc do zmywarki :-):-)
Fazerkamm, poproszę o przepis na wątek o gotowaniu Ja zrobię dzisiaj taką: Wielkie Żarcie - Przepis - Moussaka- pyszna grecka zapiekanka
Tylko nie będę podsmażać ziemniaków i bez cukinii będzie.
Edytka, witaj!
Tylko nie będę podsmażać ziemniaków i bez cukinii będzie.
Edytka, witaj!
fazerkamm
Malutkans ja też nic nie robię :| szok.. mam takiego lenia że w głowie mi się to nie mieści.. nic kompletnie nic nie robię... nawet siły ugotować obiadu nie mam, a o pozmywaniu już nie wspomnę..
myszka2607
Witaj Edytka!
reklama
Mami91
witojcie!
wybaczcie ale nie mam sily was nadrabiac za duzo tego
przeczytalam tylko
i zmykam zjesc ogorkowa:-)
wybaczcie ale nie mam sily was nadrabiac za duzo tego
przeczytalam tylko