reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Pola sprawdzonego przepisy musaka nie mam (bo osobiście wole pasticio niż musaka) ale jak chcesz mogę Ci napisać typowy grecki przepis :) ja zazwyczaj wszystkie greckie przepisy troszkę modyfikuje po swojemu :p

pisałyście o pomidorowej :) u mnie własnie stoi na gazie ;-) mogę podesłać jak któraś chce :)

dziewzyny, nie wytrzymam i lee na dol na warzywniaka po owoce jakies :D
zainspirowaly mnie foty ktore wkleilam na temaie o wadze, mozeie sobie zobaczyć :D

a ja w koncu poprasowalam ciuszki i musze przyznac ze mam tego bardzo malo.... raptem po kilka sztuk teraz nie wiem czy dokupywac czy nie sama juz nie wiem.
a co do sprztania to we mnie len wstapil i nie robic nicc oprocz wlozenia naczyc do zmywarki :-):-)

Malutkans ja też nic nie robię :| szok.. mam takiego lenia że w głowie mi się to nie mieści.. nic kompletnie nic nie robię... nawet siły ugotować obiadu nie mam, a o pozmywaniu już nie wspomnę.. :szok:

reklama
Do góry