reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Pola sprawdzonego przepisy musaka nie mam (bo osobiście wole pasticio niż musaka) ale jak chcesz mogę Ci napisać typowy grecki przepis :) ja zazwyczaj wszystkie greckie przepisy troszkę modyfikuje po swojemu :p

pisałyście o pomidorowej :) u mnie własnie stoi na gazie ;-) mogę podesłać jak któraś chce :)

dziewzyny, nie wytrzymam i lee na dol na warzywniaka po owoce jakies :D
zainspirowaly mnie foty ktore wkleilam na temaie o wadze, mozeie sobie zobaczyć :D

a ja w koncu poprasowalam ciuszki i musze przyznac ze mam tego bardzo malo.... raptem po kilka sztuk teraz nie wiem czy dokupywac czy nie sama juz nie wiem.
a co do sprztania to we mnie len wstapil i nie robic nicc oprocz wlozenia naczyc do zmywarki :-):-)

Malutkans ja też nic nie robię :| szok.. mam takiego lenia że w głowie mi się to nie mieści.. nic kompletnie nic nie robię... nawet siły ugotować obiadu nie mam, a o pozmywaniu już nie wspomnę.. :szok:

reklama
Do góry