reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Gośka;D hehe....ja w ciąży polubiłam zapach ludwika:D:D w ogóle zauważyłam, że dużo z nas ma jakąś nieodpartą chęć sprzątania:D:D

Marciaa....kurcze...a może jednak to po tej szczepionce??? kopniaków współczuję...muszą być nieprzyjemne....mi dziś coś Hanka tak naciska na szyjkę, że mam wrażenie, że zaraz wyleci...;/;/

Alka;* bidulko:* spokojnie:) u mnie dziś Hania też jakaś spokojniejsza;) w nocy zresztą też:)

Kasia...wiesz...może po urodzeniu dzidzi się to zmieni...???

Gabryś...mi złośliwy sąsiad złamał antenę w samochodzie, porysował go z każdej strony (też do białości) i rozwalił kołpak:) a obok drzwi do mojego mieszkania napisał cytuję "HUJE" i strzałkę na nasze drzwi;):) (swoją drogą mógłby przynajmniej skorzystać ze słownika:D:D) a tylko dlatego, że nie płaci wspólnocie za wynajmowany lokal i ma już dobre kilkanaście tysięcy długu...i pomimo licznych ugód nie wpłacił ani złotówki na konto swojego długu...więc mama postanowiła skierować sprawę do sądu:):)

ehh...kolejne grudniówka;) w sumie powoli zbliża się ich czas;) kilka z Was pewnie też się w grudniu już rozpakuje;) potem cały styczeń i JA:D:D ostatnia z ostatnich:D i chyba będę jedyna lutówką:D:D:D

ja zaraz jadę do koleżanki na ploty:) idziemy jeszcze do green waya, bo od kilku dni chodzi za mną kofta:D:D obiad dla P. już ugotowany i nawet zjedzony przez Niego, mieszkanie odkurzone, pralkę muszę wieczorem jedynie nastawić, bo nawet pranie mam już włożone, ale czeka jeszcze na moje dzisiejsze ubranka:D i podłogi jutro zmyć...ehhh...

reklama
Dziewczyny ja to myślę że nam już nasuwa się temat WICIA GNIAZDA :-)
ja też bardzo lubię sprzątać, jedynie co to ostatnio już nie umyłam podłóg zrobił to K o 23.00 i nie ruszam okien.

Aaaa... zapomniałam napisać że zrobiłam się agresywna za kierownicą :-D zbluzgałam wczoraj faceta który wymusił pierwszeństwo nawet postukałam się w czoło a on to widział :-D ale jazda :-D

ja coraz bardziej boję się wsiadać za kółko, bo widzę, że jakaś nieskupiona jestem...ale czasem nie mam za dużo do gadania i muszę gdzieś podjechać:p

A ja sprzątać nie lubię:no: Efekty są tak krótkotrwałe, że tracę ochotę
Zgodnie z prawami fizyki entropia musi rosnąć!! A u mnie rośnie bardzo szybko. :tak:
No sprzątam i sprzątam i ciągle coś jest do sprzątnięcia a jak moje chłopaki pomagają to sprzątania mam jeszcze więcej

U nas za kółkiem tylko P. na razie, ja po nowym roku obiecałam sobie że zrobię, chociaż teraz mam tak że jak jedziemy razem to sama krzyczę na tych co wymuszają albo nie stosują się do zasad.. ;D

Justyś właśnie poczytałam na WP o zmianach jakie mają przyjść w lutym w przepisach prawa jazdy, a jakie po 2013 roku.. oj, coś czuje że nie będzie mi łatwo ;)

Współczuję tego porysowanego auta. My też mieliśmy ten sam problem ponad rok temu. Jakiś bździuch walnął w nasze auto wyjeżdżając ze swojego garażu. Drzwi kierowcy do klepania i i malowania. Sprawca oczywiście zwiał. Na szczęście znalazł się jakiś świadek, który widział zajście i nawet próbował tego dziada zatrzymać, ale koleś o mało nie połamał mu palców zatrzaskując drzwi i odjechał. Świadek zostawił nam nr rejestracyjne sprawcy i namiary na siebie. Oczywiście zgłosiłam sprawę na policji. Ustalenie sprawcy zajęło...uwaga: 6 miesięcy. I to po naszej pisemnej skardze do komendy stołecznej na opieszałość policji.
Policja skierowała sprawę do sądu i do dziś cisza. Nawet nie mam siły szukać i się dowiadywać co z tym... A zdarzenie miało miejsce we wrześniu 2010. Przeboleliśmy utratę 200zł zniżki na AC bo drzwi zrobiliśmy z ubezpieczenia.

Tak mi narobiłyście smaka na mandarynki, że byłam w zieleniaku. Pani miała 3 sorty mandarynek i widząc moje niezdecydowanie kazała się poczęstować. Tym sposobem 3 sztuki łyknęłam już w zieleniaku, a do domu wzięłam kolejne 2 kg :D
No i po drodze była cukiernia, gdzie mają pyszny torcik marczello - będzie do wieczornych pogaduszek z przyjaciółą.
A teraz odkurzanko, prysznic i biorę się za moussakę. NB fazerkamm, masz może jakiś sprawdzony przepis?? Ja za każdym razem robię wg innego przepisu z netu i tak modyfikując go po swojemu i za każdym razem obiecuję sobie napisać do znajomego greckiego kucharza z prośbą o instrukcje :)

my tez mielismy taka sprawe kiedys, że A razem z tata jechali kupic samochod, i staneli po drodze w Mcdonaldzie cos zjesc. Jego tata mial w samochodzie pieniadze ( swoja droga nierozwazne, no ale coz), a w portfelu mial 4 tys na paliwo, bo to daleko i jakies tam rzeczy. Poszedl do wc, zostawil portfel, i jak wyszli to sie dopiero zorientowal. Wrócił - portfela nie bylo. Wiec poszli do kierownika na monitoring, i widac tam jak jakis facet wchodzi po nim, i zabiera portfel, rozglada sie czy nikt sie nie zorintowal i wychodzi.. na nagraniu bylo niby widac tego goscia, i nawet jego rejstracje, ale co sie okazalo? ze mimo zgloszenia na policje sprawa tez zostala umozona, nie odzyskal ani pieniedzy ani dokumentów.. ;/

laski, wlasnie dzwonil moj A. powiedzial, ze bedzie kolo 23 dopiero .. no masakra.
slychac bylo, ze zmeczony jest, mowil ze nie jadl jeszcze nic bo nie mial czasu .. jak zaczynalam swoje litanie ze ma jesc, ze co tak pozno to odrazu zmienial temat na ubranka małej, a ja wtedy zapominalam o czym mowilam i gadalam o ubrankach haha :)

reklama
Cześć dziewczyny,
chciałabym się przywitać. Tak jak Wy spodziewam się maleństwa w styczniu 2012. Termin mam dokładnie na 18.01.2012

Pozdrawiam cieplutko wszystkie "styczniówki" :-)

Do góry