reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

dziewczyny...faceci są niepoważni...wasi z godzinami powrotów do domu..mój z odpowiedzialnością...wiecie na co on kiedyś wpadł?:D że po co kupować tak wcześnie wyprawkę...że on wszystko kupi jak ja w szpitalu będę:D:D

reklama
jasne...przecież z ciuszków i tak wyrośnie:D a w ogóle najlepiej to wszystko używane kupić...łącznie z pampersami:rofl2::rofl2: jeeeny....co my z tymi chłopami mamy...ale wiem jak się będę w sobotę wkurzać...bo auchan jest daleko (on dziś był tam, bo miał szkolenie)..no i jeszcze po drodze przebudowy są....okres przedświąteczny...jeeeny...

jasne...przecież z ciuszków i tak wyrośnie:D a w ogóle najlepiej to wszystko używane kupić...łącznie z pampersami:rofl2::rofl2: jeeeny....co my z tymi chłopami mamy...ale wiem jak się będę w sobotę wkurzać...bo auchan jest daleko (on dziś był tam, bo miał szkolenie)..no i jeszcze po drodze przebudowy są....okres przedświąteczny...jeeeny...
ja to widze tak :> skoro mial napisane, podkreslone i zawalil - to niech teraz sam sie stara to odkrecic :sorry2:

No właśnie chyba muszę avatara zmienić, bo sama się czasem Kasia mylę. Wczoraj patrzę i myślę " ja w nocy nie pisałam na bb" a po chwili patrzę, że to buźka kiro:-D
My kici zamontowaliśmy karton, wycięliśmy dziurę i ma nowe legowisko:-)
Poprasowałam ciuszki i stwierdzam, że komoda dla małego jest za mała. Ledwo upchałam. uf uf

Gabryś, może z rok temu mieliśmy podobny przypadek z naszym autem, stawiamy normalnie na podwórku, które jest dość spore, garażu nie mamy i też nam kiedyś ktoś auto "upiększył"; nie wiadomo kto, ale normalnie strach parkować..
Anastazja, ty to masz sąsiada, nie ma co zazdrościć:no:
Cześć Edytka:-)

a ja ostatnio chcialam pampersy kupic i chusteczki ale moj T stwierdzil po co?? kochanie kupie jak bedziesz w szpitalu.....a wiecie ja bym chciala juz wszytsko miec naszykowane a zreszta teraz przed swietami fajne przeceny sa no ale jak grochem o sciane......

reklama
kama - nie chce juz nawet o tym wspominac, bo masakra.. dla mnie to cos niewyobrazalnego podejs do obcego samochodu, i zniszczyc go ..

moj A. wlasnie dzwonil, ze zjadl obiad ( dopiero ;/), zmeczony strasznie, i ze bedzie o 1 i ze mniiiee kocha..;-)

Do góry