reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
a ja się kurde wkurzyłam...napisałam P. na kartce, że ma kupić pampersy premium care od 2 do 5 kg...to, że pampersy premium care to jeszcze podkreśliłam i co....??? wrócił mi kurna z huggiesami....teraz będę musiała jechać w sobotę tam specjalnie z rodzicami i je zwrócić...(nie dość, że to mi zupełnie nie po drodze to jeszcze tam są przebudowy)....my już mamy jedne huggiesy i nie chcę mieć dwóch tych samych, bo nie wiem co niuńce będzie odpowiadać....a najbardziej wkurzyło mnie, że jeszcze w sobotę pokazywałam mu w almie jak mają wyglądać te co ma kupić....;/;/;/;/;/ jezuuu...wypuścić faceta samego na zakupy.....

Ostatnia edycja:
ooo jakie ladne staniczki :)

dziewczyny, dzwonil wlasnie A. ze dopiero skonczyli i wyjezdzaja ze slowacji, wiec bedzie kolo UWAGA 1:00 w nocy..
chyba mnie juz dzis nic nie zdziwi odnosnie tego tematu .. :no:

a ja sobie poscieralam kurze juz, umylam kuchnie, kabine w lazience, kibelek, umywalke, i ogolnie wszystko, pochowalam pranie do szafek, posprzatalam A. w szafie bo mial burdel jak zwykle...
i teraz bede odkurzala i myla podlogi.. kurde, zla jestem troche no!

a ja się kurde wkurzyłam...napisałam P. na kartce, że ma kupić pampersy premium care od 2 do 5 kg...to, że pampersy premium care to jeszcze podkreśliłam i co....??? wrócił mi kurna z huggiesami....teraz będę musiała jechać w sobotę tam specjalnie z rodzicami i je zwrócić...(nie dość, że to mi zupełnie nie po drodze to jeszcze tam są przebudowy)....my już mamy jedne huggiesy i nie chcę mieć dwóch tych samych, bo nie wiem co niuńce będzie odpowiadać....jezuuu...wypuścić faceta samego na zakupy.....
faceci .. :angry:

Gabryś - kochana przebij piątkę :-) (odnośnie powrotów naszych wspaniałych) ja nie wiem o której K zawita do domu bo nie odbieram od niego telefonów, drugi dzień mam focha i jak nigdy bardzo dobrze mi z tym.

Anastazzja - ha! faceci są jedyni :-)

reklama
kasia - dobrze, ze przynajmniej mozemy tu pogadac, i ponarzekac sobie bo przeciez bym zwariowala..
wiem tez, ze w sobote go nie bedzie bardzo dlugo bo tez jedzie na slowacje, on z ojem ma firmę z meblami, i jedzie na montaz.. pocieszam sie faktem, ze w tym tyg wyjezdzal 2 razy, a nieraz potrafil 4,5 w tyg..

Do góry