reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
a ja się kurde wkurzyłam...napisałam P. na kartce, że ma kupić pampersy premium care od 2 do 5 kg...to, że pampersy premium care to jeszcze podkreśliłam i co....??? wrócił mi kurna z huggiesami....teraz będę musiała jechać w sobotę tam specjalnie z rodzicami i je zwrócić...(nie dość, że to mi zupełnie nie po drodze to jeszcze tam są przebudowy)....my już mamy jedne huggiesy i nie chcę mieć dwóch tych samych, bo nie wiem co niuńce będzie odpowiadać....a najbardziej wkurzyło mnie, że jeszcze w sobotę pokazywałam mu w almie jak mają wyglądać te co ma kupić....;/;/;/;/;/ jezuuu...wypuścić faceta samego na zakupy.....

Ostatnia edycja:
ooo jakie ladne staniczki :)

dziewczyny, dzwonil wlasnie A. ze dopiero skonczyli i wyjezdzaja ze slowacji, wiec bedzie kolo UWAGA 1:00 w nocy..
chyba mnie juz dzis nic nie zdziwi odnosnie tego tematu .. :no:

a ja sobie poscieralam kurze juz, umylam kuchnie, kabine w lazience, kibelek, umywalke, i ogolnie wszystko, pochowalam pranie do szafek, posprzatalam A. w szafie bo mial burdel jak zwykle...
i teraz bede odkurzala i myla podlogi.. kurde, zla jestem troche no!

a ja się kurde wkurzyłam...napisałam P. na kartce, że ma kupić pampersy premium care od 2 do 5 kg...to, że pampersy premium care to jeszcze podkreśliłam i co....??? wrócił mi kurna z huggiesami....teraz będę musiała jechać w sobotę tam specjalnie z rodzicami i je zwrócić...(nie dość, że to mi zupełnie nie po drodze to jeszcze tam są przebudowy)....my już mamy jedne huggiesy i nie chcę mieć dwóch tych samych, bo nie wiem co niuńce będzie odpowiadać....jezuuu...wypuścić faceta samego na zakupy.....
faceci .. :angry:

Gabryś - kochana przebij piątkę :-) (odnośnie powrotów naszych wspaniałych) ja nie wiem o której K zawita do domu bo nie odbieram od niego telefonów, drugi dzień mam focha i jak nigdy bardzo dobrze mi z tym.

Anastazzja - ha! faceci są jedyni :-)

reklama
kasia - dobrze, ze przynajmniej mozemy tu pogadac, i ponarzekac sobie bo przeciez bym zwariowala..
wiem tez, ze w sobote go nie bedzie bardzo dlugo bo tez jedzie na slowacje, on z ojem ma firmę z meblami, i jedzie na montaz.. pocieszam sie faktem, ze w tym tyg wyjezdzal 2 razy, a nieraz potrafil 4,5 w tyg..

Do góry