reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam
mam nadzieję że weekend minął u Was spokojnie :)

też miałam kiedyś super kocurka :) lubił patrzeć jak się ktoś kąpie i łapką bawić się wodą :)
życzę miłego dnia

a ja tymczasem muszę się zbierać do szpitala po wyniki badań.. jest okrutnie zimno :( i jak tylko sobie pomyśle że mam wyjść na dwór to jejuś płakać mi się chce.. :/ a tu jeszcze przez pół miasta muszę jechać :/

Ja też najchętniej nie wychodziłabym z domciu, ale muszę być twardy Mietek :-D

reklama
Dzien Dobry Dziewczynki
Anastazja-mi polozna powiedziala, ze dzieciak do 36 tygodnia ma xczas na to, zeby ulozyc sie glowka na dol. Moj co prawda juz sie ulozyl, ale moze sie jeszcze odwrocic, bo ma miejsce. Wiec, nie ma co panikowac :p

A co do slodyczy- to ja tez ostatnio mam wieksza ochote. A teraz tu u mnie pokazaly sie w sklepach takie buleczki z szafranem, mniam- Szwedzi je pieka na swieta Lucje-i ja sobie musze taka codziennie zaaplikowac.

Fazerkam-napisalas, ze u Ciebie strasznie zimno... hmmm ciekawe ;) Chyba nie zimniej niz u mnie haha

Milego dnia brzuchatki

a mi się włączył złośliwy dzień. mamy gości, do których wczoraj powtarzanie 3 razy (i poprzedniej nocy chyba z 5 razy), że o 22 zaczyna się cisza nocna, nie dotarło. Ponadto był u nich koleś, który u nas nie nocuje, nie był zameldowany, więc o 22 powinien sobie pójść, ale pozwoliliśmy siedzieć mu do prawie północy. Było więc głośno nieco. Poszli na imprezę, z której wrócili w sumie niedawno, bo o 5 a ja zaraz idę odkurzać i sprzątać. Z resztą do 12 muszą się wyprowadzić. Mam więc misję ich obudzić.
I tak jestem dla nich dobra bo powinni się wyprowadzić do 11. Będę odkurzać i odkurzać. Nawet mi się chce, żeby ich tylko obudzić i wkurzyć. Jedna panienka wyżej ma nos niż czoło i dosłownie tak chodzi z tą głową uniesioną, jakby cały świat jej się przynależał...

Aaaaaaaaaaaaa. Nie lubię takich ludzi bo tylko agresję we mnie wzbudzają.

Witajcie w poniedziałek:-)
Gośka też bym tak zrobiła, odkurzała pewnie dodatkowo bym garkami tłukła się po mieszkaniu:-)
U mnie też zimenko na dworze,, a trzeba wyjść na zakupy wrrr.
Postanowiłam, że dzisiaj spakuję połowę do torby szpitalnej i wyprasuję ciuszki, które wyschły:-)
A przy okazji idę na poszukiwanie klusek śląskich:D
W ogóle mój młodziak chyba będzie zakupocholikiem:-) Jak tylko wyjdę do sklepu to on zaczyna wariować :D stoję przy półkach w markecie i się skulam, bo aż czuję mocniej. Już mówiłam wczoraj mojemu, że on lubi chodzić na zakupy:-)

Anastazja Nasz Kubuś tez jest ulozony glowka do dolu ale kopie mnie po prawej lub lewej stronie. Tak mysle, ze jak ma nozki skulone to moze tam uderzac kolankami a nawet stópkami, w koncu nie jest wyprostowany zeby uderzac tylko pod zoladkiem... Take mysle :p

reklama
czesc dziewczyny, my wlasnie wstalismy wojtaszek znow chory...:( ale naszczescie tylko przeziebienie... cały weekend siedzielismy u tesciow:) a teraz uciekam posprzatac mieszkanie bo musze poprzenosic meble bo Łozeczko chce dzis rozlozyc:)

Do góry