reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2012

Hej dziewczyny, oglądałyście może dokument na TLC "dwa szczęścia w nieszczęściu"? Ja właśnie jetem w trakcie i bardzo podziwiam bohaterkę. Kobieta jest sparaliżowana i w ciąży z bliźniakami, a paraliż jest po wypadku w którym zginął jej 4miesięczny synek. Niesamowite jak można się podnieść po wszystkim i iść przez życie z uśmiechem na twarzy

reklama
Anastazja grzane winko to jest to gdy pada snieg albo sie zmarznie :) mniami ale w tym roku sie obejdzie chyb ze kupie winko dla dzieci :p

A noc szkoda gadac... o 4 rano zbudzilam sie z wielkim bolem prawej strony brzucha..... a najgorsze jest to ze nie umialam sie ruszyc bo tak bolalo i pryz kazdym najmniejszym ruchu promieniowalo :-( maz zadzownil do szpitala do poloznej i ona poiwedziala ze to widocznie sciegno naciagnelam i ze jak nie minie to mamy przyjechac ale doploki jam nie twardy brzch i nie plamie to nic nie jest.....powiedzcie mi jak mialabym przyjechac sokoro ja nawet o milimetr ni emoglam sie ruszyc??? maz wpadl na pomysl ze przynienisie mi ta poduszke z ziarenkami czeresni ( tez jest dobra na kolki dla dzieci ) wiec podgrzal ziarenka i o dziwo pomoglo bol minal :) i ok 6 zasnelam. a najlepsze jest to ze maly sie obudzil i tak szalal ze az mi lzy z bolu lecialy.... jeszce teraz boli ale chociaz moge sie ruszac :)

Tiramisu- gratuluje duzego Maluszka :-) Ja najprawopodobniej bede miec cc i moja lekarka mowila, ze okolo tydzien przed terminem bysmy sie na nia umawiali :-)

Dorotko- a my mowimy, ze faceci nie maja fantazji... ;-)

Gabrys- no czas leci szybciutko, jeszcze pare dni i 30tydzien :tak:

Malutka- najwazniejsze, ze czeresnie pomogly :-) I ze to nic powaznego! I ze Maluszek podskakuje- wiec smiech przez lzy :-)

Witajcie dziewczyny! Ja już doszłam do siebie, tylko katar jeszcze malutki mi pozostał:) Za to mój Daniel się rozchorował na maksa, zaraził się ode mnie i wczoraj leżał z gorączką 38 stopni w łóżku:/
Ostatnio budzi mnie w nocy kopanie maluszka, a raczej jakieś takie przewracanie się, rozciąganie...dziwne uczucie:)
Zapisałam się wczoraj na wizyty, ostatnie obowiązkowe USG mam 9 listopada, a wizytę u mojej ginki 10 listopada. Nie mogę się doczekać, ciekawa jestem ile maluszek już waży i czy wszystko jest ok:)

Tiramisu- gratuluje duzego Maluszka :-) Ja najprawopodobniej bede miec cc i moja lekarka mowila, ze okolo tydzien przed terminem bysmy sie na nia umawiali...
Meliso dziękuję za odpowiedź :-) mnie gin powiedział że przy drugiej planowanej cesarce umówimy się po skończonym 38 tygodniu ciąży i to u mnie w grudniu... bo własciwy termin mam na 2 stycznia...

Witajcie, dziś maluszek nie dał mi spać jak P. do pracy wyszedł i turlał się po brzuchu co mi utrudniało przyjęcie jakiejkolwiek pozycji więc zrezygnowałam ze snu, jak już wstałam to on przestał - mały skubaniec ;)

malutkans
nie zazdroszczę oby to tylko mięśnie, dziś mnie coś ciągnęło po lewej stronie że musialam nogę zgiąć to przestało.. uroki!
Hej dziewczyny, oglądałyście może dokument na TLC "dwa szczęścia w nieszczęściu"? Ja właśnie jetem w trakcie i bardzo podziwiam bohaterkę. Kobieta jest sparaliżowana i w ciąży z bliźniakami, a paraliż jest po wypadku w którym zginął jej 4miesięczny synek. Niesamowite jak można się podnieść po wszystkim i iść przez życie z uśmiechem na twarzy
oglądałam właśnie, płakałam jak bóbr.. podziwiam takie kobiety które pomimo ogromnego bólu potrafią żyć dalej! piękne też było to jak ona się zajmowała tymi bliźniętami ;)
Anisia najważniejsze że zdrówko wróciło, szkoda że teraz faceta Ci rozłożyło..

Melisa
u mnie jak z P. idę na zakupy i zachodzimy do działu dziecięcego i mu coś pokazuje to stwierdza "weź wszystko od razu" co mnie gasi i wole wyjść i przyjść drugi raz sama, jedyne co on by mógł wiecznie kupować to skarpetki dla synusia! Rozczulają ewidentnie go małe stopki - dodam że z jedną parą skarpetek śpi ;)

Ostatnia edycja:
Witam :)

Niki byłaś w Pepko? podobno tam są fajne i tanie rzeczy.. Moja siostra chodzi i wieczne coś kupuje dla mojego Szkraba :) i kupuje ładne i tanio :) ma tam kilka sklepów co chodzi regularnie i kupuje :) tylko że ona jest moim zdaniem uzależniona od chodzenia po sklepach.. także praktycznie większość wolnego czasu spędza w sklepach :p
Gabryś powodzenia na dzisiejsze wizycie :)
Tiramisu malutka kruszynka z Twojej dzidzi :)

a mnie coś głowa pobolewa :/

Ja dzisiaj wyjątkowo przespałam prawie całą noc ale mój mężulek dzwonił przed chwilą i mówi że nie spał pół nocy bo Julcia w brzuszku cały czas kopała go bo plecach :-) Czasami sama jestem w szoku ile to maleństwo ma siły. Kopie i fika koziołki jak szalona aż brzuch cały podskakuje i przyjmuje różne kształty.

reklama
fazerkam co do Pepko trzeba bacznie oglądać ciuszki nie tylko dla dzieci ale i dorosłych, bo czasem zdarzają się jakieś ubytki czy skazy.. ale ogólnie fajne rzeczy mają - ja sama tam kupuje ;)

Do góry