reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2012

reklama
a ja mam dziś studiówkę jak pisałam:D i P. na początku przygotował tylko tosty i dostałam różyczkę i myślałam, że na tym koniec i trochę smutno mi było, bo miałam nadzieję, że gdzieś mnie zabierze...no i później powiedział, że pojedziemy do restauracji do gdańska głównego:D i objadłam się tak, że ledwo się toczyłam do samochodu:p:p a teraz siedzę i piję winko bezalkoholowe z ikea:D

Asteria
...strasznie mi przykro, ale pomyśl, że masz Niunię teraz pod serduchem i nie smutaj się:):*

Anastazja a widzisz.. nasze drugie połówki potrafią zaskoczyć :)
mój mężuś z okazji rocznicy ślubu zabrał mnie dzisiaj na lody :D bo wie że teraz w ciąży to mogłabym codziennie jeść :D

noooo...faktycznie mnie zaskoczył;D kochany P.:D ale byłby jeszcze kochańszy gdyby mi zrobił masaż krzyżyka:D:D

a tak btw jeśli nie wyobrażacie sobie świąt bez grzanego wina to polecam takie bezalkoholowe z ikea:D podgrzane w mikrofali smakuje całkiem jak mój ukochany grzaniec!:)

Och, a ja już na nogach. Zrobiły mi pobudke jakieś dziewczyny i nie pójdę już spać bo zwyczajnie mi się nie chce.
Mała mi od wczoraj chyba coś uciska po lewej stronie i jest to strasznie denerwujące. Taka kolka 24 na dobę. Irytuje mnie to i tym bardziej spać nie mogę.

Zaraz, jak trochę odtaję to zjem coś i nospę wezmę.

No, także dzień dobry dziewczęta i miłego dnia :)

Ja również już witam-dzień dobry. Czy Wy też miałyście kiepską noc-o 2 jeszcze nie mogłam spać a o 8 już z łóżka wyszłam.Zimno w domku, ogrzewanie włączone.Chyba zaraz znowu wrócę pod kołderkę

reklama
Witajcie dziewczyny... ja tez juz na nogach... mlody w przedszkolu... wracajac z przedszkola skoczylam na male zakupy a teraz czekam az Ł wroci.

Nastroj dalej sredni ale lepszy niz wczoraj bardzo wam dziewczyny dziekuje za mile slowa:*

Do góry