fazerkamm
Fanka BB :)
bakalia wiem mówiła mi o tym siostra.. wystarczy dobrze oglądnąć wybrany ciuszek.. z siostrą zresztą w każdym sklepie tak robimy bo różnie to bywa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem co to znaczy jak boli przy chodzeniu, najgorsze jest to że nie wiadomo kiedy nas złapie.. płakać się chcę z tego bólu i niemocy - jej, dobrze że już tylko dwa miesiące..Maltuka mam podobnie od dwóch dni po nocach cierpię na dziwne ciągnięcia w dole brzucha, ciągle sprawdzam czy nic ze mnie nie leci:-( Dzisiaj rano musiałam wyjść na miasto, przeszłam kawałek taak mnie brzuch rozbolał, że usiadłam na ławce i zaczęłam płakać z bólu:-(
Dziewczynki boli was brzuch jak chodzicie? ja mam wrażenie, że mnie kolka łapie. Denerwuje się ciągle. Chciałabym już styczeń...
ja nie daję rady wejść i wyjść z wanny bez jakichś problemów.. bo zawsze ciężko mi się podnieść a dookoła ślisko.. także stresem jest dla mnie kąpiel wiec korzystam tylko z prysznica..Bakalia dokładnie. Mnie zawsze musi złapać akurat jak idę na miasto.
Od wczoraj się kąpie w obecności mojego D. bo się boję, że z tego bólu nie wyjdę z wanny.