codziennie sobie to uświadamiamy z P. trochę to przerasta mnie, bo tak szybko minęło.. w maju się dowiedzieliśmy a tu proszę 7 miesięcy.. z jednej strony nie mogę się doczekać aż w końcu przytulę to maleństwo!!tak sobie rozmyslam i wiecie co??? jeszcze jakies 2miesiace z hakiem i zaczniemy sie rozpakowywac ( niektore jeszce w grudniu) Kurcze, ale ten czas leci
reklama
Karolcia1983
Fanka BB :)
To fakt czas biegnie coraz szybciej. Też już się nie mogę doczekać jak maleńśtwo będzie z nami :-) Ciekawa czy któraś znas pospieszy sie i trafi z rozpakowaniem na sylwestra.
fazerkamm
ja nie miałabym problemu ale żeby to było po godzinie 24 a jeszcze jakby mój synuś się urodził jako pierwszy w nowym roku to już w ogóle luksus by był bo potrójne becikowe się dostaję
natalia_eg
Do mnie też to powoli zaczyna docierać Jak już się pierwsza z nas rozpakuje to nie będziemy mogły się doczekać naszego maleństwa na świecie. Oby przetrwać te dwa miesiące i po sylwestrze na porodówkę
Anastazzja
no ja jako jedyna z Was mam termin na luty tak na prawdę (ale pasuje mi to, bo sesję mam), ale czuję, że to minie jak jeden dzień...we wtorek mamy już 1 listopad!!! potem andrzejki, święta, sylwester i kurcze...maleństwa masowo się będą rodzić, a ja Wam będę zazdrościć jak nie wiem ale niech Hanka siedzi w brzuchu do terminy, żebym wszystkie egzaminy zdążyła zaliczyć
Gośka...gdyby mój się dowiedział, że 75 zł kosztowała grzywka to też by mnie do domu nie wpuścił już mi jęczy, że fryzjer kosztuje 60 zł (normalnie 80, ale mam zniżkę 25%), bo on chodzi do jakieś babki na osiedlu za 12 zł dobrze go strzyże, ale chłop to chłop on ma dość krótkie włosy z 5-10 cm, więc co mu szkodzi? ja mam włosy do pasa i boję się o nie jak nie wiem
Gośka...gdyby mój się dowiedział, że 75 zł kosztowała grzywka to też by mnie do domu nie wpuścił już mi jęczy, że fryzjer kosztuje 60 zł (normalnie 80, ale mam zniżkę 25%), bo on chodzi do jakieś babki na osiedlu za 12 zł dobrze go strzyże, ale chłop to chłop on ma dość krótkie włosy z 5-10 cm, więc co mu szkodzi? ja mam włosy do pasa i boję się o nie jak nie wiem
haha, mi P. zakazał się otwierać w sylwestra powiedział że mam czekać do stycznia ;DTo fakt czas biegnie coraz szybciej. Też już się nie mogę doczekać jak maleńśtwo będzie z nami :-) Ciekawa czy któraś znas pospieszy sie i trafi z rozpakowaniem na sylwestra.
fazerkam oo, pierwszy raz słyszę o takiej "nagrodzie" za urodzenie ;D
anastazja u mnie tak samo płaci 11zł za strzyżenie, a jakbym mu powiedziała ile taka wizyta u fryzjera kosztuje kobietę to by powiedział, że on mi może obciąć włosy! Też miałam do pasa włosy, obciełam miesiąc temu mam do ramion teraz - czekam aż odrosną trochę, bo chciałam pomalować a lepiej mi jak mam dłuższe włosy i mogę sobie wiązać w koka xD
Ja do fryzjera to wolę do siebie, do Krosna jeździć - taniej, bo płacę za niego 20-30 zł i lepiej, bo mam 2 sprawdzone fryzjerki, z czego jedna to moja koleżanka, która ma zawsze dla mnie czas. I teraz jak byliśmy to ja grzywkę za 5 zł, małżonek się obciął za 12 zł - reasumując - bardziej nam się opłaca jechać do Krosna 360 km w jedną stronę niż iść tutaj do kogoś Bo przy okazji rodzinę się zobaczy
livastrid
2010 & 2012
hej
a Wy o ciescie od rana mi maz wczoraj do domu wszedl z pytaniem-nie ma ciasta? powiedzialam zeby sobie sam zrobil
ja troche boje sie myslec o porodzie, bo troche sie martwie, ze mi wczesniak wyjdzie
fazer no potrojnie to fajnie, ale ja ciagle mysle, nie sylwester, nie sylwester jakos nie mam zamiaru byc w gazecie i tv
pospalysmy sobie dzis z corcia do 10, milo, ze dala mi pospac
a Wy o ciescie od rana mi maz wczoraj do domu wszedl z pytaniem-nie ma ciasta? powiedzialam zeby sobie sam zrobil
ja troche boje sie myslec o porodzie, bo troche sie martwie, ze mi wczesniak wyjdzie
fazer no potrojnie to fajnie, ale ja ciagle mysle, nie sylwester, nie sylwester jakos nie mam zamiaru byc w gazecie i tv
pospalysmy sobie dzis z corcia do 10, milo, ze dala mi pospac
reklama
natalia_eg
Anastazja bardzo możliwe, że będę z Tobą oglądała styczniowe bąbelki i razem urodzimy w lutym. Ja mam termin na 31 styczeń, ale za każdym razem na usg wychodzi 2-4 luty więc jeszcze poczekamy