reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2012

bakalia w Polsce pewnie takowej "nagrody" nie ma..
Liv haha no tak.. ja raczej też bym nie chciała być w gazetach i telewizji :p tutaj na pewno bym nie była.. nikt raczej nie zajmuje się takimi sprawami... a co do wcześniaczka.. to ja też mam takie wrażenie że wcześniak będzie.. nie wiem czemu tak :/

reklama
no my tez nie mozemy sie juz doczekac....a ten czas leci tak powoli... ja mam termin na 20 stycznia :) a kiedy sie maly urodzi to zobaczymy my z mezem jestesmy wczesniaki heh mam nadzieje ze maly poczeka i nie wyskoczy za szybko :)

Niezłe ceny w tej Warszawie, ja za podcięcie grzywki też z ok. 5 zł daję.
Asteria, widocznie twoje ciasto było b. pyszne. Ja rzadko piekę, bo u mnie nie ma ochotników na ciasto (mąż i synek wolą inne pyszności)
Dziewczyny, wy już na całego prasujecie, a ja jeszcze do końca zakupów ciuszkowych nie mam zrobionych. Zwłaszcza tych ciepłych zimowych rzeczy..
Ja wstałam dziś rano, zaprowadziłam Bartka do przedszkola, posprzątałam część mieszkania, teraz zupę gotuję i po necie chodzę

ja tez jeszcze nie mam wiekszej polowy dla malucha tylko pare ciuszkow. a za pranie i prasowanie wezme sie w grudniu bo narazie jakos nie umiem sie za to zabrac... ano i musialabym sie wybrac i kupic ta reszte tzn prawie wszystko :)

Witam się słonecznie!

Wy tu o problemach ze spaniem a ja jakbym mogła to bym spała i spała. Wogóle rano kiepsko sie czuje. Ł. do pracy, trzeba się dzieckiem zając a mi słabo i jakoś dziwnie. Dopiero po kawce przeszło. Ale brzuch mi dzisiaj jakoś więcej twardnieje, tzn. na razie naliczyłam 5 razy, ale to więcej niż zazwyczaj, dobrze że chociaż nie boli.

Niki udanej wizyty.

Asteria, to Ty pyszne ciasta pieczesz, wprost nie można im się oprzeć:-)

Ja bym chciała bardzo jednak po Nowym Roku urodzić:-) Też się jakoś stracham żeby wcześniaka nie było...

Ja bym chciała bardzo jednak po Nowym Roku urodzić:-) Też się jakoś stracham żeby wcześniaka nie było...

ja to mam na zasadzie - uff kolejny dzien do przodu;-)
z mala sie martwilam, ale ciagle lezalam a teraz nie ma, musze chodzic, podnosic, siadac, wstawac non-stop itd dlatego sie boje, zmeczona jestem tym

reklama
ja to liczę na to że się wyrobie do terminu. nie ma nic bardziej upierdliwego niż to czekanie potem.. jeżdzenie co dwa dni na ktg.. żal po prostu:D a z zakupami też jestem w dup**:D niby dużo ubrań dostanę, parę gadżetów mam do odebrania od znajomych, ale tak naprawdę nie wiem co tam jest.. nie pamiętam już co pożyczałam. a jak narazie kupiłam jednego śpiocha i jednego bodziaka:D

Do góry