reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2012

Cześć! :)
Byłam dziś zmuszona wcześniej wstać, żeby ugotować zupkę grochową (wolę zawsze wcześniej mieć ugotowane, żeby cały dzień na coś innego przeznaczyć), P. pracy więc znów cały dzień sama, jutro do rodziców jadę więc nie będę się tak nudzić i wrócę dopiero w piątek do męża ;D

reklama
witam, ja sie zdenerwowalam z rana... wstaje rano a tam co?! pusta blacha... moj Ł zjadł całe ciasto w nocy!!! :angry::angry: wiec z rana musialam znow piec...

Jupi!!! 29 tc
laugh.gif

Ale mialam dzis sen... chyba przez program ktory wczoraj ogladalam o porodach... snialam o tym ze rodze dziecko... ale jakos tak inaczej niz w realu... masakra:szok:... jakos tak dziwnie sie czułam jak sie obudziłam... pierwsze to sprawdzalam czy mam brzuch:-D

Asteria to świetny komplement ze strony Ł. ;) Oj, zjadłabym sobie jakieś ciasto.. mm ;)
Co do snów o porodzie, dzieciach mi jeszcze nigdy w ciąży nie śniło się coś takiego.. próbuje sobie to wyobrażać ale nie udaje się.. ;)

Anielka ja pomału chyba zaczynam się bać.. bo będę jedną z pierwszych rozpakowanych :-p

a tak w ogóle zaczęłam mieć problem z prowadzeniem samochodu.. podwyższam sobie kierownicę na samą górę a i tak zaczyna mi ona obcierać o brzusio.. także zaczynam znowu być uwięziona w domku.. :-p

Witam wtorkowo :-)

Ja przyjechalam wlasnie z badan. Wizyte mam dopiero za tydzien w srode, ale wole sobie zrobic juz dzis, bo potem czwartek, piatek jade do Rodzicow, w weekend wesele, potem Wszystkich Swietych i nie mialabym kiedy isc :-)

Anielka- dzieki za podpowiedz-popatrze w H&M :-) Moze mi cos wpadnie w oko :-)

Mialam dzis robic pranie ubranek, ale chyba przeloze to na przyszly tydzien, bo od 14 mam korepetycje do wieczora i musialabym sie spieszyc, a tak to porobie porzadki, poukladam wczorajsze zakupy :-)

Gosia- ale Ty nie wiesz jak ten fryzjer uklada ta grzywke, moze bys siebie nie poznala :-D

Milego dnia zycze! :-)

reklama
Do góry