reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2012

reklama
witam sie wtorkowo:-)
a ja sobie dzisiaj wstałam po 11:-D ale jakos nie chcialo mi sie bo slabo mi bylo ale musialam zlozyc pranie ogarnac no i cos zjesc:-D
ostatnio ciagle budze sie coraz bardziej glodna a jak wieczorem wiecej zjem to rano sie budze glodniejsza niz normalnie:-D:szok:

u mnie jeszcze tydzien i 1 dzien do wizyty z usg ale fajnooo:-):-):-)

musze zrobic sos do golabkow ale mi sie nie chce mam czas do 18 hihi

a tymczasem leniu****e:-D

no my tez nie mozemy sie juz doczekac....a ten czas leci tak powoli... ja mam termin na 20 stycznia :) a kiedy sie maly urodzi to zobaczymy my z mezem jestesmy wczesniaki heh mam nadzieje ze maly poczeka i nie wyskoczy za szybko :)

o, to "będziesz po mnie" ja mam na 19, chociaż jak byłam ostatnio na usg to mi dał termin na 10.. ale wierzyć tam w te ich wyliczenia.. po sylwestrze zaczniemy odliczanie ;D

właśnie sprzątnęłam podłogę w kuchni i w pokoju trochę ogarnęłam.. leże i już zaczynam myśleć o pączku.. tragedia!

Witam:), ja już po wizycie i nie było strasznie;-)-pan doktor nie krzyczał, że za dużo przytyłam, bo się okazało że tylko 0,2kg.A maleństwo na usg już duże na 27 tydz.Pan doktor b.zadowolony i ja też:-).Za miesiąc mam termin na trzecie usg:), z pomiarami, to zobaczę, jak niunia rośnie.A widać, że rośnie. Zazdroszczę szarlotki-ale bym sobie zjadła coś słodkiego.

niki same dobre wieści, malutka sobie świetnie radzi i rośnie rośnie ;-)
My z maleństwem sami do 19, dziś się troszkę przedłuża praca P. więc zostaje czekania i oglądanie kolejnych odcinków "ugotowani" ;-) Właśnie pochłonełam kanapki z szynką i serem także do kolacji jestem najedzona ;D
Wymyśliłam sobie, że dziś na kolację będzie kasza manna z sokiem malinowym... przypomina mi się dzieciństwo!

reklama
ja mam wizyte za 2 tyg wiec jeszcze troche poczekam....
jej ale mi sie sie nudzi do 22 sama wdomu :( zjadlam miche popcornu i teraz zastanawiam sie co dalej zjesc :p

Do góry