reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Dzień dobry wszystkim :)
Dzień dobry, bo ja niedawno raczyłam wstać :x Wstyd i hańba, ale ostatnio śpię jak suseł - gdyby nie to, że co jakiś czas bywam głodna to spałabym 24 h na dobę :D

Może to ta pogoda - u mnie też zimno niemiłosiernie, wychyliłam na zewnątrz nos, ale dzisiaj raczej nie będę malucha kołysać żadnym spacerem.

reklama
Siema :-)
Ja jestem Wasza koleżanka marnotrawna, co toście mnie przywitały jakiś czas temu :-D

Nie było mnie, bo się uganiałam za mą córą i łapałam ostatnie promyki słońca, ale słońca już nie ma i za córą ganiać nie mogę...
Mam gnić w łóżku, bo mam skurcze i miękką szyję, czy któraś z Was ma takie przypadłości?

Czytałam że teraz nam się mogą co jakiś czas zdarzać skurcze przepowiadające. Mi często twardnieje brzuch i lekarz zalecił brać nospe forte 2 razy dziennie. Mam nadzieję że to maleństwu nie zaszkodzi bo zawsze to jakaś chemia. A co do spania to pospać bym pospała ale cięzko mi znaleźć odpowiednią pozycję, a jak juz fajnie mi się śpi to zaraz muszę wstawać do wc:(

Dziewczyny od wczoraj wieczora leżę w szpitalu z przed wczesnym porodem. Zaczęło mnie kuć w kroku, zaczął mnie boleć brzuch i cały zrobił się twardy. Dają mi nospe i fenoterol i jakiś izoptin czy cos takiego. Mają zrobić też zastrzyk na rozwinięcie płuc.

Cukiereczek wspólczuję i gorąco pozdrawiam. Bardzo dobrze że nie czekałaś długo tylko pojechałaś do szpitala. Pomogą ci i wszystko będzie dobrze a ty mów dużo do dzidziusia żeby jeszcze poczekał troszkę :-)

Myszka- ja mam dr. Grazyne Komnate-Gajde. Bardzo fajna babka :-)

Cukiereczek- to sie trzymaj cieplutko. Trzymamy za Ciebie kciuki i mow Maluszkowi, ze ma jeszcze czas :-)

Cukiereczek trzymam mocno kciuki, żeby skończyło się tylko na strachu i wszystko dobrze się ułożyło. W szpitalu wiedzą, co robić więc na pewno porządnie sie Tobą zaopiekują i dzieciątko zaczeka jeszcze na swój właściwy termin :)
Nie martw się - wszystko będzie dobrze!

Cukiereczek, wszystko będzie dobrze. Fenoterol i nospa na pewno powstrzymają skurcze, tylko słuchaj położnych i lekarzy, leż i dużo odpoczywaj.

reklama
Cukiereczek, trzymam kciuki, musi być dobrze.

Jutro mam wizytę, mam nadzieję, że wszystko jest w porządku, nawet ostatnio przestałam wymyślać czarne scenariusze.

Do góry