reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Wróciłam z koncertu...padam, tzn nogi mnie bolą, a dokładnie stopy. Zauważyłam, że baaaardzo szybko się męczę tzn przejdę się trochę i zaraz nogi mi odmawiają posłuszeństwa:( Ale warto było pójść, bo koncert superancki.

witam:) was dziewszyczny i brzucholudki:) my z wojtaszkiem juz od rana pelni energii :D o 7 rano juz po sklepach chodzilismy bo mamusi zachcialo sie jagodzianek... ale niestety nie znalazlam takich prawdziwych zeby byly jagody a nie marmolada...

Witam dziewczynki!!!!!!!!!
Asteria ja dostalm wczoraj pyszne jagodzianki z jagodami z Olsztynka, wyslabym Ci ;-)
Vilejka sezon ciezarnych rozpoczety!!!! Mnie pare dni temu mily pan przepuscil w kolejce do kasy :-)
Ja bylam w sobote w Mothercare i kupilam sliczne bluzeczki ciazowe!!!!!! garderoba powoli sie zmienia....

Dzień dobry kochane! Ja mam dziś okropny dzień:( Czuję się fatalnie, okropny ból głowy i gardła:( Ledwo siedzę...chyba mnie jakieś choróbsko dopada:(

reklama
Do góry