reklama
Asteria
Wdrożona(y)
witam was dziewszyczny i brzucholudki my z wojtaszkiem juz od rana pelni energii o 7 rano juz po sklepach chodzilismy bo mamusi zachcialo sie jagodzianek... ale niestety nie znalazlam takich prawdziwych zeby byly jagody a nie marmolada...
pati...
Fanka BB :)
Witam dziewczynki!!!!!!!!!
Asteria ja dostalm wczoraj pyszne jagodzianki z jagodami z Olsztynka, wyslabym Ci ;-)
Vilejka sezon ciezarnych rozpoczety!!!! Mnie pare dni temu mily pan przepuscil w kolejce do kasy :-)
Ja bylam w sobote w Mothercare i kupilam sliczne bluzeczki ciazowe!!!!!! garderoba powoli sie zmienia....
Asteria ja dostalm wczoraj pyszne jagodzianki z jagodami z Olsztynka, wyslabym Ci ;-)
Vilejka sezon ciezarnych rozpoczety!!!! Mnie pare dni temu mily pan przepuscil w kolejce do kasy :-)
Ja bylam w sobote w Mothercare i kupilam sliczne bluzeczki ciazowe!!!!!! garderoba powoli sie zmienia....
Asteria
Wdrożona(y)
Pati nawet nie mow bo jestem wstanie przyjechac samo to ze poswiecilam sie i wyszlam z domu o 7 rano mowi samo za siebie;-)
pati...
Fanka BB :)
hahaha Kochana to naprawde chcica Cie wziela, bidulko.... Kurcze musza gdzies byc u Was prawdziwe jagodzianki, rozslij wiesci po rodzinie, moze ktos gdzies znajdzie )))
reklama
Asteria
Wdrożona(y)
Anisia lozko i z niego sie nie ruszac!!! i witamina C + Wapno ale TYLKO 1 DZIENNIE!!!