livastrid
2010 & 2012
no wlasnie, Anisia jak sie dobrze czujesz o korzystaj z zycia, potem przez chwile to nawet na frytki ciezko bedzie wyskoczyc o koncercie nie wspominajac;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widocznie jestes wysoka i zgrabna, bo ja mam takie nogi, ze wole je w spodnie chowac w ciazy
no wlasnie, Anisia jak sie dobrze czujesz o korzystaj z zycia, potem przez chwile to nawet na frytki ciezko bedzie wyskoczyc o koncercie nie wspominajac;-)
hahaha dobre zgrabna :O...modelka nie jestem ale wybieram tuniczki tak przed kolano jakies wysokie butki i gra gitara
mam szerokie biodra i brzydkie uda wiec w psodniach zle sie czuję
Anisia fajnie. Mi brak jakiś wypadów teraz. Mieszkamy pod Poznaniem. W kinie bylam 2 razy i raz na imprezie po urodzeniu malego. Co pawda jakoś nie mialam chęci na wypady ale teraz wolimy imprezki w domu co nie zmienia faktu ze bym gdzies sobie poszalala Teraz zostaly mi spotkania mamus z BB- super sprawa