reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
widocznie jestes wysoka i zgrabna, bo ja mam takie nogi, ze wole je w spodnie chowac w ciazy:-D

hahaha dobre zgrabna :O...modelka nie jestem ale wybieram tuniczki tak przed kolano jakies wysokie butki i gra gitara :)
mam szerokie biodra i brzydkie uda wiec w psodniach zle sie czuję ;)

Anisia fajnie. Mi brak jakiś wypadów teraz. Mieszkamy pod Poznaniem. W kinie bylam 2 razy i raz na imprezie po urodzeniu malego. Co pawda jakoś nie mialam chęci na wypady ale teraz wolimy imprezki w domu co nie zmienia faktu ze bym gdzies sobie poszalala :) Teraz zostaly mi spotkania mamus z BB- super sprawa:)

dzień dobry Dziewczynki;)

musiałam jakoś nadrobić moją kilkudniową nieobecność..jestem teraz zalatana z powodu przeprowadzki...dziś robię wielkie pranie, bo prawdopodobnie dzisiaj przeprowadzka, więc muszę miec wszystkie ciuszki czyste.

Mam nadzieję, że u Was równie słonecznie jak u mnie;-)

pozdrawiam;-)

również dzień doberek:)

Ja niedawno wstałam z łóżka, bo o 10 to ledwo głowę podniosłam :(
a teraz gotuję ziemniaczki, mój drugi obiad od 2 miesięcy taki porządniejszy.
Mam nadzieję, że zjem bez żadnych sensacji:)

U mnie słonecznie, aż za bardzo.

Dużo słoneczka życzę i miłego dzionka kobitki :):)

no wlasnie, Anisia jak sie dobrze czujesz o korzystaj z zycia, potem przez chwile to nawet na frytki ciezko bedzie wyskoczyc o koncercie nie wspominajac;-)

hahaha dobre zgrabna :O...modelka nie jestem ale wybieram tuniczki tak przed kolano jakies wysokie butki i gra gitara :)
mam szerokie biodra i brzydkie uda wiec w psodniach zle sie czuję ;)

Anisia fajnie. Mi brak jakiś wypadów teraz. Mieszkamy pod Poznaniem. W kinie bylam 2 razy i raz na imprezie po urodzeniu malego. Co pawda jakoś nie mialam chęci na wypady ale teraz wolimy imprezki w domu co nie zmienia faktu ze bym gdzies sobie poszalala :) Teraz zostaly mi spotkania mamus z BB- super sprawa:)

No co Wy, Dziewczyny nie straszcie pozostałych;-) Ja byłam na kilku imprezach, usypiamy malutka, siostra przychodzi na noc a my lecimy. Jak wracamy to młoda dalej śpi i nawet nie zauważa ze mamy i taty nie było. To samo z kinem czy teatrem. Na koncerty blusowe chodzimy z Lidusiakiem bo młoda uwielbia- tylko miejsce zajmujemy gdzieś dalej żeby jej nad uchem nie dudniło. Lidka tańczy, śpiewa i bije brawo. A do kawiarni czy restauracji wybieramy się zazwyczaj we trójkę- albo jak Lidusiak ma porę drzemki albo zabieramy ze sobą ulubione zabawki. Naprawdę nie jest tak źle:-)
Witam ze Słonecznych Suwałk, już siedzimy u rodziców, chodzimy na długie spacerki i buszujemy w basenie
Maluszek w brzuszku tez chyba ma się dobrze- minęły mi mdłości więc teraz tylko cieszyć się ciążą. Mam tylko problemy z wyjściami do kościoła. To samo miałam z Lidką w ciązy- nagle nic nie widze i tracę przytomność. A myślałam ze tym razem będzie lepiej. Podejrzewam że to moje niskie ciśnienie daje o sobie znać- może spróbuje kawki przed wyjsciem....
Jak tam Wasze brzuszki? Któraś jeszcze czuje bąbelki?

Joł laseczki ;D
Dzięki Vileyka za troskę ;D
Jakoś odłapałam formę i rzuciłam się w wir zajęc. Rzeczywiscie drugi trymestr jest lzejszy. Ani tak nie muli ani nie mdli i nawet robić coś się chce.
odkryłam lumpki i jestem posiadaczka fury ubran ciazowych za laczna kwote moze 70 moze 80 zł. Geniusz wymyślil lumepksy.
Ale zaczynam się czuc jak orka albo walec. Wielka ociężała i nieatrakcyjna. W pracy gapia mi sie na cycki. Nie mieszczą się w E juz a były C. To już przegięcie. Zupełnie niestosowne. Pozdrawiam cieplutko wszystkie i zycze miłego dnia ;DDD

ja tam nikogo nie straszę. Ja przeszłam przemianę z imprezowiczki na domowniczkę ale bez przesady. Wszędzie zabieramy mlodego. Nie lubię siedzieć na miejscu. Jedynie chodzi mi o wieczorne wypady. Jakoś mi się odechciało. Teraz mamy etap nie chodzenia do knajp bo moje dziecko zwiedza wszystkie stoliki i szybko mu sie nudzi :-)

Ja kolejny dzien bez plamien. Wyniki krwi takie sobie. Cos mi monocyty spadlyi drastycznie tsh stad te kolotania serca mamy winowajcę. Mocz glukoza i reszta wporzasiu

livastrid- wydaje mi się ze to zależy od mamy i dziecka. Lidka była spokojnym noworodkiem- wieczorami miała kolki ale w ciągu dnia to był aniołek więc nie musiałam odsypiać- jestem przyzwyczajona do siedzenia po nocach. A dwa ze ze mnie nigdy nie był imprezowicz więc i wielkiej zmiany nie odczułam:-D Ot, cały sekret. Ale fakt że większość mam musi ta zarwana noc odespać, nie zaprzeczę:tak:
Marcia- super ze wyniki w miarę. Oby codziennie takie wieści
Oceanica- oj tam oj tam. Zazdroszczą pewnie;-) A drugiej połówce się podobasz? Mąż/ chłopak to najlepszy lek na kompleksy- nosek do góry

reklama
Nie zachwyca się specjalnie ale i nie narzeka ;D. Tak jakby w ogole nie zauwazal. Kaze mi tylko dobrze dobierac staniki zeby potem nie miec uszu jamnika?!Bo mowi ze z cyckami do kolen srednio bede sie sobie podobac.

Jak myślicie kiedy czas na pierwsze ruchy? Bo nie wiem czy to jelitka czy to juz to ? ;D

Do góry