reklama
Asteria
Wdrożona(y)
Witam . Jestem tu nowa. Termin mam na 7.01.2012. ;-)
witaj i milo poznac zapraszam do zapisania sie na liste styczniowych mam
Mami91
Fanka BB :)
A ja na obiad już trzeci dzień wsuwam ziemniaczki z solą i masełkiem:-) Mhhh pycha:-)
na deser lody i nektarynka, 10 minut później płatki z mlekiem i miodem a teraz ochota na budyń śmietankowy i na szaszłyki:-)
dziwne że nie pękłam jeszcze;-)
na deser lody i nektarynka, 10 minut później płatki z mlekiem i miodem a teraz ochota na budyń śmietankowy i na szaszłyki:-)
dziwne że nie pękłam jeszcze;-)
Mami91
Witam . Jestem tu nowa. Termin mam na 7.01.2012. ;-)
Witam Bardzo !:-)
Ja też jestem świeżynka:-)
Ale termin na 4.01.2012:-):-)
Gratulację ! ;-)
Witaj melisa:-) No ja leżę w łóżku pół dnia, gardło dalej masakra:/ Na szczęście D. wrócił z pracy i od razu poszedł do apteki, bo mi się skończył płyn do płukania gardła i po coś słodkiego też poleciał Ale czuję się tragicznie. Idę dalej leżeć, jutro mam nadzieję będzie mi lepiej. Życzę miłego, spokojnego wieczorku kochane!
Mami91
Anisia84
Trzeba mieć pozytywne nastawienie.:-)
Będzie pewnie o niebo lepiej niż dzisiaj bankowo;-) zwłaszcza że masz kochanego mężczyznę;-)
szybkiego powrotu do zdrowia życzę:-)
Trzeba mieć pozytywne nastawienie.:-)
Będzie pewnie o niebo lepiej niż dzisiaj bankowo;-) zwłaszcza że masz kochanego mężczyznę;-)
szybkiego powrotu do zdrowia życzę:-)
Asteria
Wdrożona(y)
A gdzie się zapisuje ?
wyslij mi na prywatna wiadomość wszystkie info login,date, plec jesli znana, propozycja imion i miasto
Anastazzja
dawno mnie tu nie było i ciężko się teraz "wbić" w temat i witam wszystkie nowe mamy
Asteria rosołek...o jeny...jaką ja dziś miałam na niego ochotę...bo nie jadłam takiego prawdziwego rosołku od....7 lat, bo jestem wegetarianką ale przyznam się szczerze, że gdyby ktoś mi podsunął pod nos talerz z aromatycznym rosołkiem, domowym makaronem, marcheweczką i pietruszką to chyba bym się skusiła ale póki co trzymam fason
Anisia84...jeśli lubisz to polecam dużej ilości czosnku to naturalny antybiotyk
Maryś pomidorki ze śmietaną i cebulą to jest to chyba zgapię i zjem sobie na kolację razem z ziemniaczkami i masełkiem
Marciaa...a Ty jak się czujesz? do kiedy musisz leżeć (pewnie już pisałaś, ale nie dam rady nadrobić 30 stron..
Asteria rosołek...o jeny...jaką ja dziś miałam na niego ochotę...bo nie jadłam takiego prawdziwego rosołku od....7 lat, bo jestem wegetarianką ale przyznam się szczerze, że gdyby ktoś mi podsunął pod nos talerz z aromatycznym rosołkiem, domowym makaronem, marcheweczką i pietruszką to chyba bym się skusiła ale póki co trzymam fason
Anisia84...jeśli lubisz to polecam dużej ilości czosnku to naturalny antybiotyk
Maryś pomidorki ze śmietaną i cebulą to jest to chyba zgapię i zjem sobie na kolację razem z ziemniaczkami i masełkiem
Marciaa...a Ty jak się czujesz? do kiedy musisz leżeć (pewnie już pisałaś, ale nie dam rady nadrobić 30 stron..
reklama