reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
A ja na obiad już trzeci dzień wsuwam ziemniaczki z solą i masełkiem:-) Mhhh pycha:-)
na deser lody i nektarynka, 10 minut później płatki z mlekiem i miodem a teraz ochota na budyń śmietankowy i na szaszłyki:-)
dziwne że nie pękłam jeszcze;-)

Witaj melisa:-) No ja leżę w łóżku pół dnia, gardło dalej masakra:/ Na szczęście D. wrócił z pracy i od razu poszedł do apteki, bo mi się skończył płyn do płukania gardła i po coś słodkiego też poleciał:) Ale czuję się tragicznie. Idę dalej leżeć, jutro mam nadzieję będzie mi lepiej. Życzę miłego, spokojnego wieczorku kochane!

dawno mnie tu nie było i ciężko się teraz "wbić" w temat:) i witam wszystkie nowe mamy:)

Asteria:) rosołek...o jeny...jaką ja dziś miałam na niego ochotę...bo nie jadłam takiego prawdziwego rosołku od....7 lat, bo jestem wegetarianką:) ale przyznam się szczerze, że gdyby ktoś mi podsunął pod nos talerz z aromatycznym rosołkiem, domowym makaronem, marcheweczką i pietruszką to chyba bym się skusiła:p ale póki co trzymam fason:)

Anisia84...jeśli lubisz to polecam dużej ilości czosnku:) to naturalny antybiotyk:)

Maryś;) pomidorki ze śmietaną i cebulą to jest to:D:D chyba zgapię i zjem sobie na kolację razem z ziemniaczkami i masełkiem:D

Marciaa...a Ty jak się czujesz? do kiedy musisz leżeć (pewnie już pisałaś, ale nie dam rady nadrobić 30 stron..:)

reklama
Do góry