reklama
Asteria
Wdrożona(y)
eh, co dziś ciekawego gotujecie? bo ja to nie mam pomyslu...
marys16
Fanka BB :)
hej
piękna pogoda u nas.
całymi dniami siedzę na podwórku.
u mnie dziś żurek i ziemniaczki podsmażane i do tego co kto tam chce. ja dużą ilość pomidorów w śmietanie
piękna pogoda u nas.
całymi dniami siedzę na podwórku.
u mnie dziś żurek i ziemniaczki podsmażane i do tego co kto tam chce. ja dużą ilość pomidorów w śmietanie
pati...
Marys a co dodajesz do pomidorow w smietanie???? ja nigdy nie jadlam a brzmi smacznie
u mnie golabki z mlodej kapustki i ziemniaczki.....
u mnie golabki z mlodej kapustki i ziemniaczki.....
marys16
sól i tyle. robię tak samo jak mizerie z ogórków świeżych.
ale ze ja uwielbiam wszelakie kompozycje to czasem dodaje cebulki troszkę . czasem robię ogórek pomidor cebula i śmietana. moj mąż to uwielbia wszystko z kefirem jeszcze sobie szczypiorku i koperku dodaje.
pati... ty masz ten sam czas ciąży jak ja. czujesz czasem maluszka ? mi sie kilka razy wydawało ze tam sie przekręca, zdaje mi sie ze puka tez tam tak delikatnie. ale nie czuje jeszcze tak wyraźnie i na 100% pewności ze tam mnie smyra. jak u ciebie?
strasznie bym chciała by juz mi dawał co dnia znać ze wszystko u niego w porządku.
ale ze ja uwielbiam wszelakie kompozycje to czasem dodaje cebulki troszkę . czasem robię ogórek pomidor cebula i śmietana. moj mąż to uwielbia wszystko z kefirem jeszcze sobie szczypiorku i koperku dodaje.
pati... ty masz ten sam czas ciąży jak ja. czujesz czasem maluszka ? mi sie kilka razy wydawało ze tam sie przekręca, zdaje mi sie ze puka tez tam tak delikatnie. ale nie czuje jeszcze tak wyraźnie i na 100% pewności ze tam mnie smyra. jak u ciebie?
strasznie bym chciała by juz mi dawał co dnia znać ze wszystko u niego w porządku.
Ostatnia edycja:
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
u nas pulpecki w sosie koperkowym kalafiorek marfefka i pyrki
zaraz pęknę...ja tylko cos na miesko nie mam ochoty ostatnio
zaraz pęknę...ja tylko cos na miesko nie mam ochoty ostatnio
pati...
Marys czasem tez czuje jak by maluszek sie naprezal i plywal.... ale czy to juz on, hm..... ciezko powiedziec ale ja sobie tak juz mysle a i jak dobrze pokierujesz reka w dole brzuszka to wyczowam puls malego, lekarz mi to pokazal
pomidorki zrobilam z sola, pieprzem i smietnka super, dziekuje
pomidorki zrobilam z sola, pieprzem i smietnka super, dziekuje
reklama
Asteria
Wdrożona(y)
u nas dzis rosolek na nic innego nie mialam sily ale za to jutro upieke sobie jagodzianki i bedzie spagetti