reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Anisia84 Leżeć w łóżeczku, miodzik, soczki owocowe, do płukania gardła polecam łyżeczkę sody oczyszczanej na szklankę ciepłaej przegotowanej wody. Zdrówka życzę.

reklama
sól :) i tyle. robię tak samo jak mizerie z ogórków świeżych.
ale ze ja uwielbiam wszelakie kompozycje to czasem dodaje cebulki troszkę . czasem robię ogórek pomidor cebula i śmietana. moj mąż to uwielbia wszystko z kefirem jeszcze sobie szczypiorku i koperku dodaje.

pati... ty masz ten sam czas ciąży jak ja. czujesz czasem maluszka ? mi sie kilka razy wydawało ze tam sie przekręca, zdaje mi sie ze puka tez tam tak delikatnie. ale nie czuje jeszcze tak wyraźnie i na 100% pewności ze tam mnie smyra. jak u ciebie?
strasznie bym chciała by juz mi dawał co dnia znać ze wszystko u niego w porządku.

Ostatnia edycja:
Ja mam dziś smaka na duuużo kalorii! Zapiekanka: makaron + marchewka, por, kiełbaska i pieczarki. Wszystko wymieszane z jajkiem i zapieczone pod żółtym serkiem. Zamiast wykwintnego dressingu - dzisiaj ketchup! :)

u mnie naleśniki z dzemem. Ale ja dokupiłam fasolkę, którą zrobie z bułką tartą. Tak smakowo mipasuje do naleśników z dżemem:)

do tego morele, śliwki i jabłka...mniami hehe

Marys czasem tez czuje jak by maluszek sie naprezal i plywal.... ale czy to juz on, hm..... ciezko powiedziec ale ja sobie tak juz mysle ;) a i jak dobrze pokierujesz reka w dole brzuszka to wyczowam puls malego, lekarz mi to pokazal :)

pomidorki zrobilam z sola, pieprzem i smietnka super, dziekuje :)

reklama
Do góry