reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Anisia84 Leżeć w łóżeczku, miodzik, soczki owocowe, do płukania gardła polecam łyżeczkę sody oczyszczanej na szklankę ciepłaej przegotowanej wody. Zdrówka życzę.

reklama
sól :) i tyle. robię tak samo jak mizerie z ogórków świeżych.
ale ze ja uwielbiam wszelakie kompozycje to czasem dodaje cebulki troszkę . czasem robię ogórek pomidor cebula i śmietana. moj mąż to uwielbia wszystko z kefirem jeszcze sobie szczypiorku i koperku dodaje.

pati... ty masz ten sam czas ciąży jak ja. czujesz czasem maluszka ? mi sie kilka razy wydawało ze tam sie przekręca, zdaje mi sie ze puka tez tam tak delikatnie. ale nie czuje jeszcze tak wyraźnie i na 100% pewności ze tam mnie smyra. jak u ciebie?
strasznie bym chciała by juz mi dawał co dnia znać ze wszystko u niego w porządku.

Ostatnia edycja:
Ja mam dziś smaka na duuużo kalorii! Zapiekanka: makaron + marchewka, por, kiełbaska i pieczarki. Wszystko wymieszane z jajkiem i zapieczone pod żółtym serkiem. Zamiast wykwintnego dressingu - dzisiaj ketchup! :)

u mnie naleśniki z dzemem. Ale ja dokupiłam fasolkę, którą zrobie z bułką tartą. Tak smakowo mipasuje do naleśników z dżemem:)

do tego morele, śliwki i jabłka...mniami hehe

Marys czasem tez czuje jak by maluszek sie naprezal i plywal.... ale czy to juz on, hm..... ciezko powiedziec ale ja sobie tak juz mysle ;) a i jak dobrze pokierujesz reka w dole brzuszka to wyczowam puls malego, lekarz mi to pokazal :)

pomidorki zrobilam z sola, pieprzem i smietnka super, dziekuje :)

reklama
Do góry