Witajcie weekendowo:-) Właśnie wróciłam z zakupów, pogoda straszna.....kupiłam sobie spodenki ciążowe:-) Jeansy z tą gumą. Myślałam, że jeszcze za luźna ta guma będzie, przymierzyłam i się okazuje, że jest w sam raz:-) Brzuszek mi rośnie w tempie kosmicznym. trafiłam na super promocję w C&A zapłaciłam tylko 49.90 zamiast 160 zł
reklama
Witam dziewczyny
Gratuluję wszystkim stanu błogosławionego
ja mam już spory brzuszek i tego Wam też życzę.
Z pierwszego okresu ciąży zostały mi tabletki PRENATAL Classic - opakowanie 90szt. (brakuje jednej).
Przepraszam, że się wtrącam w Wasz świat, ale może komuś się przydadzą. Możliwy odbiór we Wrocławiu i okolicach, bądź wysyłka.
Jak któraś byłaby zainteresowana to proszę odezwać się na priva.
Gratuluję wszystkim stanu błogosławionego
ja mam już spory brzuszek i tego Wam też życzę.
Z pierwszego okresu ciąży zostały mi tabletki PRENATAL Classic - opakowanie 90szt. (brakuje jednej).
Przepraszam, że się wtrącam w Wasz świat, ale może komuś się przydadzą. Możliwy odbiór we Wrocławiu i okolicach, bądź wysyłka.
Jak któraś byłaby zainteresowana to proszę odezwać się na priva.
donia 1980
Fanka BB :)
hej dziewczyny, pogoda marna więc ja się mamą wzięłam za malowanie pokoju dla bobasa i na razie dla nas. na fioletowo w razie czego pasuje dla chłopca i dla dziewczynki, a podobno syndrom wicia gniazda to 6-7 miesiąc
ja wczoraj w H&M kupiłam spodnie z pasem za 40 zł , piekne są
a wizytę z badaniem USG prenatalnym mam w przyszłą środę, umrę chyba z nerwów, trochę wcześnie ale mój szef tak zadecydował
ja wczoraj w H&M kupiłam spodnie z pasem za 40 zł , piekne są
a wizytę z badaniem USG prenatalnym mam w przyszłą środę, umrę chyba z nerwów, trochę wcześnie ale mój szef tak zadecydował
a ja zycze wam kobietki milego reszty dnia ja uciekam na impreze urodzinowa dla mnie bezalkoholowa a tak pozatym dziewczyny wy pijecie alkohol??( wiem ze nie wolno ale niektore kobiety pija) bo ja nieee ale odkad dowiedzialam sie o ciazy to mnie sie pytaja czy nie mam ochoty na piwo albo lampke wina..... a mnie poprostu nie ciagnie wole wode
donia 1980
a ja zycze wam kobietki milego reszty dnia ja uciekam na impreze urodzinowa dla mnie bezalkoholowa a tak pozatym dziewczyny wy pijecie alkohol??( wiem ze nie wolno ale niektore kobiety pija) bo ja nieee ale odkad dowiedzialam sie o ciazy to mnie sie pytaja czy nie mam ochoty na piwo albo lampke wina..... a mnie poprostu nie ciagnie wole wode
ja nie piję, nie zbawi mnie lampka wina czy kufel piwa, wytrzymam. Gorzej z imprezami całonocnymi bo mnie spiączka szybko dopada a bez dopalacza % to ok 23 musimy się ewakuować
ale moja koleżanka przez pół ciąży miała oooogromną ochotę na piwo i w końcu zapytała swojego gina i powiedział, że jak wypije jedno to nic się nie stanie, a jej ulżyło
ja w poprzedniej ciąży miałam wstręt do alkoholu, a w tej nie mam do niczego i wszystko pochłaniam, no może poza alkoholem i serami pleśniowymi i sushi
marys16
a ja mam ochotę na piwo. takie zimne z lodówki niepasteryzowane przynajmniej tak mi sie zdaje bo mogło by być tak ze po jednym łyku doszła bym do winsoku ze jednak nie. ale ja z zasady w ciąży i przy karmieniu nie pije żadnych ilości alkoholu. mogą mówić ze pol szklanki nie zaszkodzi itp. mnie nic nie przekonuje wiec abstynencja całkowita w tym zakresie.
w brzuchu mi burczy. ale już jeść nie będę. bo późno strasznie i będzie mi później nie dobrze. a wszystko przez to ze obiad wylądował w muszli :-(i na kolacje zjadłam tylko pol jabłka i nektarynkę.
w brzuchu mi burczy. ale już jeść nie będę. bo późno strasznie i będzie mi później nie dobrze. a wszystko przez to ze obiad wylądował w muszli :-(i na kolacje zjadłam tylko pol jabłka i nektarynkę.
reklama
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
chcesz? bo jedna mi zostałazjadłabym brzoskwinie...
Vileyka a z jakiej dzielnicy jesteś?