reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Dzieńdobry
Witam się, czy mogłabym do was dołączyć?
Narazie tak nieśmiało, ponieważ kierowana smutnymi wspomnieniami, staram się być ostrożna, ale myślę że już wszystko będzie ok, i zaczynam się oswajać.
Jestem z Krakowa, mam 28 lat (prawie 29), to będzie moja 3 dzidzia (jedna jest w niebie i nas pilnuje) synek 8 lat. A teraz jeszcze nie wiem co będzie. Pozdrawiam mamusie.

reklama
Agness co to w ogóle za pytanie!?!? Oczywiście, że możesz ... Zapraszamy serdecznie i witamy Ciebie i maluszka między nami :):):)
Na początek musisz policzyć ile nas tu jest i pogłaskać brzuszek od każdej cioci ;-);-);-) a kiedy już to zrobisz, to pisz koniecznie co u Ciebie... Co mówi lekarz, jaka duża jest dzidzia, czy robisz testy PAPPA i usg genetyczne... uważaj, bo my wścibskie baby jesteśmy i chcemy wszystko wiedzieć :):):) ale tak poważnie to pisz wszystko, co tylko masz ochotę nam powiedzieć ... w grupie raźniej :-):-):-) i nie myśl o tym co złe - musi być dobrze - MUSI I KONIEC!!!

Mamuśki w Poznaniu znów pada :-( ile jeszcze??? Czy słońce naprawdę zapomniało, że jest lato ??? Zaraz jadę odebrać kwiatki, bo idę dziś na roczek :):) Miłego dnia kobietki!!!

u mnie wyszlo sloneczko :D:D:D ale zobaczymy na jak dlugo i jest tylko ok 15 stopni brrr
ide jesc sniadanko od tygodnia pochlaniam kuleczki czekoladowe z mlekiem :p

Dziekuję za miłe przyjęcie.
A więc na USG ostatnio byłam w tamtym tygodniu w poniedziałek czyli 9tc i 3 dzień i lekarz obliczył mi że dzidzia ma około 2,60 mm. Powiedział że to bardzo dobrze, serduszko ładnie biło 140 uderzeń, oraz maluch sie ruszał. Teraz wizytę mam 13.07 (w moje urodzinki), dowiem się co tam słychać, a na genetyczne idę oczywiście dopiero 18.07 - już sie doczekqać nie mogę. Mdłości na szczęście już mnie opuściły, choć czasami wracają, ale rzadko. Ale wymęczyły mnie, przy poprzedniej ciąży nie miałam wogóle. Teraz siedze w domu na L4, trochę się nudzę. Odpoczywam.
Pogłaskałam juz chyba wszystkie brzuszki, teraz przesyłam buziaczka każdemu z osobna.

witam sie

ale pogoda. znowu leje. Co tu robic a dziecko miołczy i mołczy.
Nie mogę jak Was nadrobić.
Jak sie czujecie? Bo mnie mecza dalej wieczorne mdlosci. Wczoraj zoładek bolal mega.
W pon idę do ginekologa ale mi się dluzyl ten miesiąc. Brzusio rosnie mam nadzieję, ze wszystko OK z dziadziorkiem :)

Alka byłas na targach na AWF?

Agness witaj :)

a i pytanie do tych co biorą femibion. Bierzecie 1 tabl? zglupialam juz a opakowanie wywalilam:no::cool:

Marciaa jedna tabletkę dziennie. i najlepiej w porze obiadu.
a dziecia ubieraj i na kałuże idź. chodź na 30 min będzie miał radochę. my wczoraj cali mokrzy wróciliśmy do domu. u Marcelka z kaloszków wodę wylewałam :) tak po kałużach latał :)

reklama
Marciaa byłam na tych targach, ale nic specjalnego tam nie było... Malutkie straszne... Ucieszył mnie tylko kupon rabatowy do smyka, bo teraz na prezencie na roczek zaoszczędziłam stówkę :):):) wybieramy się w sierpniu na te duże targi do Wrocławia... bo my z mężem w ogóle lubimy dużo jeździć :)

A co do tego jak się czujemy to napiszę, że jak jak zwykle dobrze :-D:-D:-D

Do góry