reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witajcie weekendowo:-) Właśnie wróciłam z zakupów, pogoda straszna.....kupiłam sobie spodenki ciążowe:-) Jeansy z tą gumą. Myślałam, że jeszcze za luźna ta guma będzie, przymierzyłam i się okazuje, że jest w sam raz:-) Brzuszek mi rośnie w tempie kosmicznym. trafiłam na super promocję w C&A zapłaciłam tylko 49.90 zamiast 160 zł:)

reklama
Witam dziewczyny
Gratuluję wszystkim stanu błogosławionego :)
ja mam już spory brzuszek i tego Wam też życzę.

Z pierwszego okresu ciąży zostały mi tabletki PRENATAL Classic - opakowanie 90szt. (brakuje jednej).

Przepraszam, że się wtrącam w Wasz świat, ale może komuś się przydadzą. Możliwy odbiór we Wrocławiu i okolicach, bądź wysyłka.
Jak któraś byłaby zainteresowana to proszę odezwać się na priva.

witam w to sobotnie ponure popołudnie;-) pogoda jest okropna (wcale nie przypomina lata), więc i humor nie dopisuje...bo co tu robić w domu?

pozdrawiam wszystkie mamuśki;-)

hej dziewczyny, pogoda marna więc ja się mamą wzięłam za malowanie pokoju dla bobasa i na razie dla nas. na fioletowo :szok: w razie czego pasuje dla chłopca i dla dziewczynki, a podobno syndrom wicia gniazda to 6-7 miesiąc :-D
ja wczoraj w H&M kupiłam spodnie z pasem za 40 zł :), piekne są
a wizytę z badaniem USG prenatalnym mam w przyszłą środę, umrę chyba z nerwów, trochę wcześnie ale mój szef tak zadecydował :)

a ja zycze wam kobietki milego reszty dnia :p ja uciekam na impreze urodzinowa dla mnie bezalkoholowa :-D a tak pozatym dziewczyny wy pijecie alkohol??( wiem ze nie wolno ale niektore kobiety pija) bo ja nieee ale odkad dowiedzialam sie o ciazy to mnie sie pytaja czy nie mam ochoty na piwo albo lampke wina..... a mnie poprostu nie ciagnie wole wode :p:-p

a ja zycze wam kobietki milego reszty dnia :p ja uciekam na impreze urodzinowa dla mnie bezalkoholowa :-D a tak pozatym dziewczyny wy pijecie alkohol??( wiem ze nie wolno ale niektore kobiety pija) bo ja nieee ale odkad dowiedzialam sie o ciazy to mnie sie pytaja czy nie mam ochoty na piwo albo lampke wina..... a mnie poprostu nie ciagnie wole wode :p:-p

ja nie piję, nie zbawi mnie lampka wina czy kufel piwa, wytrzymam. Gorzej z imprezami całonocnymi bo mnie spiączka szybko dopada a bez dopalacza % to ok 23 musimy się ewakuować :)
ale moja koleżanka przez pół ciąży miała oooogromną ochotę na piwo i w końcu zapytała swojego gina i powiedział, że jak wypije jedno to nic się nie stanie, a jej ulżyło :)
ja w poprzedniej ciąży miałam wstręt do alkoholu, a w tej nie mam do niczego i wszystko pochłaniam, no może poza alkoholem i serami pleśniowymi i sushi

a ja mam ochotę na piwo. takie zimne z lodówki niepasteryzowane przynajmniej tak mi sie zdaje :-D bo mogło by być tak ze po jednym łyku doszła bym do winsoku ze jednak nie. ale ja z zasady w ciąży i przy karmieniu nie pije żadnych ilości alkoholu. mogą mówić ze pol szklanki nie zaszkodzi itp. mnie nic nie przekonuje wiec abstynencja całkowita w tym zakresie.

w brzuchu mi burczy. ale już jeść nie będę. bo późno strasznie i będzie mi później nie dobrze. a wszystko przez to ze obiad wylądował w muszli :-(i na kolacje zjadłam tylko pol jabłka i nektarynkę.

reklama
Do góry