reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Cześć dziewczyny :))

Ja też już dzisiaj jestem po badaniu prenatalnym, wszystko jest w porządku więc jestem spokojniejsza, maluszek ma 6,5 cm i jest bardzo ruchliwy :)) Następne mam mieć w 20 tygodniu.. Jeszcze gdybym nie była taka przeziębiona to by było dobrze.. Byłam u lekarza i mam do wtorku leżeć i się oszczędzać.. no ale i tak jutro muszę iść do pracy chociaż na chwilkę.. :(( Ehh..

Donia, nie stresuj się "dobrymi radami". To na pewno z miłości, a nie z wścibstwa czy przemądrzalstwa!

Specjalnie dla Ciebie zeskanowałam obrazek z mojej ciążowej książki. Przedstawia co prawda ciężarówkę pod wpływem hormonów w 6tc, ale w 10 jest już pewnie tylko gorzej pod tym względem ;)

Zobacz załącznik 368068

Zrobiłam zdjęcie monitora i wysłałam męzowi mms, rano zrobiłam awanturę o samochód...
Dzięki. :))

ale tu dziś nasktobałyście :):) ja byłam sobie dziś pedicure zrobić... i czuję się świetnie...
Vileyka Ty zazdrościsz tym, co mogą jeść, ja zazdroszczę tym co mają jedzeniowstręt :) bo ja pochłaniam nienormalne ilości ... najchętniej to jadłabym chleb z serem smażonym (minimum 3 razy dziennie) i ziemniaki :) masakra jakaś ... a w między czasie słodkie... co ze mnie urośnie??? :(:(:(

mój lekarz dzisiaj spojrzał na wagę i przypomniał mi, że w ciąży się nie odchudzamy:D chciał mnie wysłać na zwolnienie przy tym jak się czuje, no ale niestety nie ma zwolnienia od dziecka w domu:D
A Ty się ciesz, że jesz bo przynajmniej masz siłę się ruszać:) nie to co ja posuwistym krokiem od łóżka do kanapy:D

Asteria gratulujemy serdecznie własnego M:-)
Mi też się takie marzy ale jeszcze troche musimy poczekać:-p

panna.nikt ja ciągle o coś awantury robie:-D
Już mi A. każe na spacery wychodzić jak czuje, że zaraz wybuchne:-)

A co z livastrid ??? Coś dawno jej nie widziałam, albo coś przeoczyłam....

Standardowo, córcia mame obdziła i poszła dalej spać:-D

Jezu nie wytrzymam do czwartku;/////:-(

reklama
Wpadłam się tylko przywitać, dwa dni mnie nie było a Wy naprodukowałyście tych postów ze hoho.

Zaraz będę wcinać wczorajsze placki ziemniaczane..mmmmniamiii

Do góry