reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Cześć dziewczyny :))

Ja też już dzisiaj jestem po badaniu prenatalnym, wszystko jest w porządku więc jestem spokojniejsza, maluszek ma 6,5 cm i jest bardzo ruchliwy :)) Następne mam mieć w 20 tygodniu.. Jeszcze gdybym nie była taka przeziębiona to by było dobrze.. Byłam u lekarza i mam do wtorku leżeć i się oszczędzać.. no ale i tak jutro muszę iść do pracy chociaż na chwilkę.. :(( Ehh..

Donia, nie stresuj się "dobrymi radami". To na pewno z miłości, a nie z wścibstwa czy przemądrzalstwa!

Specjalnie dla Ciebie zeskanowałam obrazek z mojej ciążowej książki. Przedstawia co prawda ciężarówkę pod wpływem hormonów w 6tc, ale w 10 jest już pewnie tylko gorzej pod tym względem ;)

Zobacz załącznik 368068

Zrobiłam zdjęcie monitora i wysłałam męzowi mms, rano zrobiłam awanturę o samochód...
Dzięki. :))

ale tu dziś nasktobałyście :):) ja byłam sobie dziś pedicure zrobić... i czuję się świetnie...
Vileyka Ty zazdrościsz tym, co mogą jeść, ja zazdroszczę tym co mają jedzeniowstręt :) bo ja pochłaniam nienormalne ilości ... najchętniej to jadłabym chleb z serem smażonym (minimum 3 razy dziennie) i ziemniaki :) masakra jakaś ... a w między czasie słodkie... co ze mnie urośnie??? :(:(:(

mój lekarz dzisiaj spojrzał na wagę i przypomniał mi, że w ciąży się nie odchudzamy:D chciał mnie wysłać na zwolnienie przy tym jak się czuje, no ale niestety nie ma zwolnienia od dziecka w domu:D
A Ty się ciesz, że jesz bo przynajmniej masz siłę się ruszać:) nie to co ja posuwistym krokiem od łóżka do kanapy:D

Asteria gratulujemy serdecznie własnego M:-)
Mi też się takie marzy ale jeszcze troche musimy poczekać:-p

panna.nikt ja ciągle o coś awantury robie:-D
Już mi A. każe na spacery wychodzić jak czuje, że zaraz wybuchne:-)

A co z livastrid ??? Coś dawno jej nie widziałam, albo coś przeoczyłam....

Standardowo, córcia mame obdziła i poszła dalej spać:-D

Jezu nie wytrzymam do czwartku;/////:-(

reklama
Wpadłam się tylko przywitać, dwa dni mnie nie było a Wy naprodukowałyście tych postów ze hoho.

Zaraz będę wcinać wczorajsze placki ziemniaczane..mmmmniamiii

Do góry