reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Asteria gratuluję meiszkania, na swoim najlepiej, też się z tego cieszyłam, wprawdzie nie do końca jestem na swoim bo póki co to bardziej własność banku;-)

reklama
Asteria, to super!!! Gratulacje :) Nie ma to jak u siebie, chociaż na wszelki wypadek warto mieć dziadków w zasięgu wózka ;) Powiedziała ta, którą wywiało 250km od mamy i taty i 1500km od teściów :D

A jak się Wam poukładało? Twój Ł już wrócił z tej Moskwy?

PolaNegri

Tylko dla tego ze sa cieżko strawne a my mamy tendencje do zaparc itp.... no i to ze możesz sie zatruć jak sie na grzybach nie znasz:p

wrocil.. cale szczescie;)
Babcia niby blisko, bo kilka blokow dalej... ale jeszcze pracujaca, bo moja mama to młoda babeczka:-D (43l)
https://www.babyboom.pl/forum/members/polanegri-86181.html
Ewelina ale co swoje to swoje ja przez dlugo mieszkałam u tesciowej i bylam wykonczona a jak przyjezdzalam do mamy to z nia darłam koty:-)

Vileyka: duzo do wykanczania nie ma naszcz tylko lazienka i kuchnia pomalowac sufit i w pokoju dzieciecym polozyc tapety.

Ostatnia edycja:
Asteria, sama grzybów nigdy nie zbieram. Jadam tylko pieczarki na pizzy i kurki w sosie i jajecznicy ;) Wiadomo, że nie oprę na tym swojej diety na najbliższe miesiące, ale raz na parę tygodni takie pyszniutkie kureczki podsmażone na masełku z cebulką, uduszone w śmietance i z ziemniaczkami młodymi.... mniam...

Asteria, sama grzybów nigdy nie zbieram. Jadam tylko pieczarki na pizzy i kurki w sosie i jajecznicy ;) Wiadomo, że nie oprę na tym swojej diety na najbliższe miesiące, ale raz na parę tygodni takie pyszniutkie kureczki podsmażone na masełku z cebulką, uduszone w śmietance i z ziemniaczkami młodymi.... mniam...

Mnie to naszczescie nie rusza bo ja anty grzybowa jestem ale za to zbierac lubie:)

i GARTULUJE DZIS MASZ 12 TYG!

PolaNegri nie przepadam za grzybkami, ale Twój opis sosiku zadziałał na mnie :) Może znów mi się zmieniają preferencje kulinarne? :)

Pozdrawiam:)

raz w życiu mnie rodzice zabrali na grzyby.. to usiadłam w lesie i czekałam aż urosną:D

:-D
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

reklama
Asteria, ja też uwielbiam łazić po lesie za grzybami, ale tylko z tatą :) sama aż tak się nie znam. I dzięki za gratulacje :)

Vileyka, czy któryś się nad Tobą zlitował i urósł? :) Mój M pierwszy raz na grzybach był jak miał pod 30tkę, ze mną i z moimi rodzicami. Też był w szoku, że nie wszystkie grzyby na grzybowej farmie rosną, jak trufle czy pieczarki :) Ech...wy miastowe dzieci :D:D:D ;)

Do góry