ewelina26k
Fanka BB :)
Asteria gratuluję meiszkania, na swoim najlepiej, też się z tego cieszyłam, wprawdzie nie do końca jestem na swoim bo póki co to bardziej własność banku;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ja to tak nie tylko dzisiaj. już od jakichś dwóch tygodni tak mam..chyba dziś w powietrzu cos wisi bo ja tez koszmarnie się czuje...
Asteria, sama grzybów nigdy nie zbieram. Jadam tylko pieczarki na pizzy i kurki w sosie i jajecznicy Wiadomo, że nie oprę na tym swojej diety na najbliższe miesiące, ale raz na parę tygodni takie pyszniutkie kureczki podsmażone na masełku z cebulką, uduszone w śmietance i z ziemniaczkami młodymi.... mniam...
raz w życiu mnie rodzice zabrali na grzyby.. to usiadłam w lesie i czekałam aż urosną