reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

jestem, witajcie piatkowo:-D
pare smutnych rzeczy stalo sie na forum i jakos sily pisac nie mialam:blink:

a w ogole lato i troche wiecej poza domem jestem, albo bynajmniej sie staram

potem postaram sie Was nadrobic:tak:

badz co badz u mnie ok, bylam wczoraj u gin, napisze potem w temacie wizyt

a co do grzybow, lubie je i jem w olbrzymich ilosciach. Miesiac temu opendzlowalam 3 duze sloiki w occie, po czym stwierdzilam, ze chyba za duzo i musialam prowokowac sobie wymioty, byly to zreszta jedyne w tej ciazy. Pierwsze slysze, ze grzybow nie mozna jesc w ciazy:tak:
Mialam w tym roku zdawac egz na grzyboznawce, ale fasola mi nie pozwoli. Najwyzej za rok zrobie:-D W lesie nie lubie tylko dwoch rzeczy a raczej zwierzatek - kleszczy, choc to zwykle moj maz przynosi ich wiecej niz ja oraz zmij, bo zawsze trafiam na nie.

Asteria mieszkanko? super! Pamietam jak my bylismy szczesliwi jak klucze odbieralismy, swoja droga facet zapomnial, ze ma przyjsc i nam je dac;-) Frajda na calego:tak:

Pola, ja wlasnie od 3 tygodni tylko czeresnie bym jadla

Ewelina pij , duzo pij

Vileyka wiesz ja sie lepiej czuje /co mnie oczywiscie martwilo, bo ostatnio do 13 w porywach do 16 tyg zle mi bylo/, ale na jedzenie tez jestem kaprysna, minie nam w koncu. Lody, czeresnie i hamburgery tylko to bym jadla:-D

reklama
Livastrid, super że się odzywasz. Się trochę martwiłyśmy :)

Fajna pogoda dzisiaj. Deszczyk sobie mży cały czas, zaraz chyba kaloszki i parasol zabiorę i pójdę na piechotkę pozałatwiać, co mam załatwić. A, i u mnie też dziś zupa kalafiorowa będzie :)

asteria, to gratulacje własnego m. Fajne uczucie, nie? My mieszkamy już 3 rok, a dopiero ostatni pokój będziemy wykańczać.

Chyba pogoda zapomniała, ze miało być lato. W Krakowie 13.5 stopnia i leje, weekend ma być nie lepszy. Dzisiaj pakowanie,jadę na 2 tyg. z Małym do rodziców, z przerwą na wizytę 7.07.

Miłego dnia!

Ateria kurcze, aż Ci zazdroszczę tych emocji teraz.... My się wprowadziliśmy na swoje 5 lat temu ... To było wspaniałe... To urządzanie się.. Czułam się wtedy bosko!!!! Życzę Wam wiele szczęścia w swoim nowym gniazdku :):):)

Dziś szaro, buro i ponuro ... Szkoda, że trzeba być w pracy, a nie w wyrku :(

Asteria- a więc czeka nas to samo, czyli urządzanie mieszkanka, bo my właśnie też dostalismy klucze i nie mogę się doczekać aż uwijemy swoje gniazdko;-)

pozdrawiam Mamuski;-)

reklama
Do góry