reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

a mnie już 3 dzień boli głowa, do tego doszły ogromne wymioty, dzwoniłam do swojego gina i mam podjechać do niego to da mi skierowanie do szpitala, jak do jutra nie przejdzie będe musiała sie tam na kilka dni wybrać

reklama
Ewelinka, odpoczywaj i pij dużo. A jak nie przejdzie, to dobry pomysł, żeby zbadali co jest.

Ja nabrałam ochoty na sosik z kurek...i czereśnie...śmigam na bazarek!

to ja jestem ciekawa co mi dzisiaj lekarz powie.. bo też się koszmarnie czuje. ciągle jest mi słabo, boli mnie i kręci się w głowie. zazdroszcze Wam tego, że macie na coś ochotę i to jecie:D ja nadal nie jem prawie nic a jak już się zmusze to dwa gryzy i koniec bo mi niedobrze.

to ja jestem ciekawa co mi dzisiaj lekarz powie.. bo też się koszmarnie czuje. ciągle jest mi słabo, boli mnie i kręci się w głowie. zazdroszcze Wam tego, że macie na coś ochotę i to jecie:D ja nadal nie jem prawie nic a jak już się zmusze to dwa gryzy i koniec bo mi niedobrze.

chyba dziś w powietrzu cos wisi bo ja tez koszmarnie się czuje...

reklama
Alka, i tak nie było kurek więc z sosiku dzisiaj nici, ale dlaczego grzybów nie wolno w ciąży? Tzn. ja rozumiem, że są ciężkostrawne i nie mają żadnych wartościowych substancji, ale jest jakiś inny powód?

Do góry