reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Pola, pozazdrościć...

donia, moje gratulacje :)

Młody odwrócił mi rytm dobowy, i tym sposobem spałam większość dnia, a teraz jestem rozbudzona i nieszczęśliwa, bo nie mogę zasnąć. Może mleko...

reklama
Witajcie kochane ja tak z doskoku, przez 4 dni jestem, u nas wczoraj sie zaczal dlugi czerwcowy weekend, do tego 30 stopni na termometrach tak wiec korzystamy. Nie bede odpisywala kazdej z osoba...a wiec ogolnie Ciesze sie z dolaczenia nowych stycznioweczek, ktorym zycze owocnych 9 miesiecy...nio i wszyskim zycze milego weekendu :)

heja

ja z doskoku, zaraz pomykam na spacerek

mowa byla o dha, u mnie doslownie zmuszaja do brania tranu w czasie ciazy, po ciazy - przy karmnieniu zreszta rowniez. Nie wiem czy to jego zasluga, ale ja w ciazy chora nie bylam, mala tez mi ani razu nie chorowala;-)

O WOW Iga to sasiadki prawie ;) ja w Glebi Jozefoslawia w jego starej, zielonej czesci, a Ty rozumiem blizej szkoly, super, mamy synow w podobnym wieu, teraz malenstwa.... Smiesznie, ze znalazlysmy sie na forum :)

O WOW Iga to sasiadki prawie ;) ja w Glebi Jozefoslawia w jego starej, zielonej czesci, a Ty rozumiem blizej szkoly, super, mamy synow w podobnym wieu, teraz malenstwa.... Smiesznie, ze znalazlysmy sie na forum :)
dokładnie, będziemy mogły umawiać się na spacerki do Lasu Kabackiego z wózkami :)
jutro chcemy się wybrać na basen do Powsina, miał być otwarty 1 czerwca

No to i ja witam nowe styczniowe mamusie;) Obysmy wszystkie wytrwaly w takiej grupie do konca;)

Ja z dopisaniem sie na liste mamus poczekam jeszcze 2tyg ,az dostane karte ciazy i bede pelnoprawna ciezarowka;)

Zaczynam miec mdlosci bleee :( Z rana mi sie nie chce wogole jesc :eek: Ale za to popoludniami nadrabiam;)) Wogole wczoraj spuchly mi troche stopy :szok: Ale tak mysle ze mi sie woda w organizmie zatrzymuje i to moze dlatego. Bo nawet weszlam na wage u gina i wyszlo 56kg a wazylam wczesniej 55;]

reklama
Livastrid-u nas jest podobnie nie tyle moze ze zmuszaja ale zalecaja ale jesli ktos lubi ryby morskie to nie musi osobno brac tranu ja za nimi nie przepadam mimo ze mieszkam 20metrow od portu i mam dostep do swiezutkich ryb na codzien to biore DHA w kapsulkach ktore sa u nas sprzedawane razem z kompletem 16 witamin.Zaszkodzic napewno nie zaszkodzi a kazdy zna dobroczynne dzialanie tranu takze polecam:)))

Do góry