reklama
pati...
Fanka BB :)
Hej Iga, ja juz zapomnialam o tamtym forum, bo jakos nie bylo odzewu, ale dzisiaj weszlam i zobaczylam, ze podobne juz istnieje, tylko jakos zamilklo.....
A gdzie mieszkasz?
A gdzie mieszkasz?
Witajcie kochane ja tak z doskoku, przez 4 dni jestem, u nas wczoraj sie zaczal dlugi czerwcowy weekend, do tego 30 stopni na termometrach tak wiec korzystamy. Nie bede odpisywala kazdej z osoba...a wiec ogolnie Ciesze sie z dolaczenia nowych stycznioweczek, ktorym zycze owocnych 9 miesiecy...nio i wszyskim zycze milego weekendu
Dziewczyny chcialaabym Was poinformowac ze mamy juz swoja grupe zamknieta - na zaproszenia...narazie dodalam do niej osoby ktore znajduja sie na liscie Mam Styczniowych, ktora stworzyla Asteria- jezeli kogos pominelam to napiszcie, a jezeli kogos nie ma jeszcze na liscie Asteri prosze zglaszac sie do niej o dopisanie
Link do grupy zamknietej znajdziecie https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2012-f415/link-do-grupy-zamknietej-bez-komentarzy-51611/
Link do grupy zamknietej znajdziecie https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2012-f415/link-do-grupy-zamknietej-bez-komentarzy-51611/
livastrid
2010 & 2012
heja
ja z doskoku, zaraz pomykam na spacerek
mowa byla o dha, u mnie doslownie zmuszaja do brania tranu w czasie ciazy, po ciazy - przy karmnieniu zreszta rowniez. Nie wiem czy to jego zasluga, ale ja w ciazy chora nie bylam, mala tez mi ani razu nie chorowala;-)
ja z doskoku, zaraz pomykam na spacerek
mowa byla o dha, u mnie doslownie zmuszaja do brania tranu w czasie ciazy, po ciazy - przy karmnieniu zreszta rowniez. Nie wiem czy to jego zasluga, ale ja w ciazy chora nie bylam, mala tez mi ani razu nie chorowala;-)
pati...
O WOW Iga to sasiadki prawie ja w Glebi Jozefoslawia w jego starej, zielonej czesci, a Ty rozumiem blizej szkoly, super, mamy synow w podobnym wieu, teraz malenstwa.... Smiesznie, ze znalazlysmy sie na forum
iga73
dokładnie, będziemy mogły umawiać się na spacerki do Lasu Kabackiego z wózkamiO WOW Iga to sasiadki prawie ja w Glebi Jozefoslawia w jego starej, zielonej czesci, a Ty rozumiem blizej szkoly, super, mamy synow w podobnym wieu, teraz malenstwa.... Smiesznie, ze znalazlysmy sie na forum
jutro chcemy się wybrać na basen do Powsina, miał być otwarty 1 czerwca
Kasienkadg
No to i ja witam nowe styczniowe mamusie Obysmy wszystkie wytrwaly w takiej grupie do konca
Ja z dopisaniem sie na liste mamus poczekam jeszcze 2tyg ,az dostane karte ciazy i bede pelnoprawna ciezarowka
Zaczynam miec mdlosci bleee Z rana mi sie nie chce wogole jesc Ale za to popoludniami nadrabiam) Wogole wczoraj spuchly mi troche stopy Ale tak mysle ze mi sie woda w organizmie zatrzymuje i to moze dlatego. Bo nawet weszlam na wage u gina i wyszlo 56kg a wazylam wczesniej 55;]
Ja z dopisaniem sie na liste mamus poczekam jeszcze 2tyg ,az dostane karte ciazy i bede pelnoprawna ciezarowka
Zaczynam miec mdlosci bleee Z rana mi sie nie chce wogole jesc Ale za to popoludniami nadrabiam) Wogole wczoraj spuchly mi troche stopy Ale tak mysle ze mi sie woda w organizmie zatrzymuje i to moze dlatego. Bo nawet weszlam na wage u gina i wyszlo 56kg a wazylam wczesniej 55;]
reklama
Livastrid-u nas jest podobnie nie tyle moze ze zmuszaja ale zalecaja ale jesli ktos lubi ryby morskie to nie musi osobno brac tranu ja za nimi nie przepadam mimo ze mieszkam 20metrow od portu i mam dostep do swiezutkich ryb na codzien to biore DHA w kapsulkach ktore sa u nas sprzedawane razem z kompletem 16 witamin.Zaszkodzic napewno nie zaszkodzi a kazdy zna dobroczynne dzialanie tranu takze polecam))