reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Pola:A moze mu chodzilo o to ze jak nie bedziesz mogla chodzic to biedaczysko sam bedzie musial do sklepu po piwko biegac:)))Maz to jak dodatkowe dziecko w domu nigdy nie wiadomo na jaki pomysl wpadnie i co mu w glowie siedzi:)Znam to z wlasnego doswiadczenia w zwiazku jestem juz 17 lat a po slubie 14.Ale badzmy dobrej mysli i zyjmy w przekonaniu ze robia to wszystko z troski o nasze dobro:)))

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny, jeżeli mogę to dołączę się do Waszego wątku. Byłam dotychczas na staraczkach ale 20 V zobaczyłam II a wczoraj pierwszy raz mojego groszka na USG
dzisiaj mam leciutkie plamienie ale to pewnie po badaniu ginekologicznym
mam nadzieję, że uda mi się z Wami zadomowić :)

donia, witaj! Gratulacje i życzę spokojnej ciąży :) Niech Ci tu z nami miło będzie.
aga, ja tu sobie odurzona ciążowymi hormonami w obłokach idealizmu bujam, a Ty mnie tak brutalnie na ziemię :):):) M. jest raczej z nadopiekuńczych perfekcjonistów, więc jeśli czegoś się mam obawiać, to tego, że mnie w końcu zamęczy tym troszczeniem się o mnie. Już dostał szlaban na czytanie poradników o ciąży, bo chłopina nie zna umiaru. Jak gdzieś wyczytał, że ryby w puszce zawierają dużo czegoś tam - to przytargał do domu 7 puszek. Jak nabrałam ochoty na kiwi - kupił 10 sztuk :/ Cały oddział ciężarnych by wykarmił :)

witam dziewczyny, jeżeli mogę to dołączę się do Waszego wątku. Byłam dotychczas na staraczkach ale 20 V zobaczyłam II a wczoraj pierwszy raz mojego groszka na USG
dzisiaj mam leciutkie plamienie ale to pewnie po badaniu ginekologicznym
mam nadzieję, że uda mi się z Wami zadomowić :)

Witaj :) I GRATULUJE!!!!
Zapraszam do zapisania sie do listy styczniowych mam:-):-)

Hej! Ale sie usmialam, czytam Wasze rady co do smrodu z lodowki i krzycze do M, zeby kupil wyborcza bo zanurzymy ja w wodzie i nie bedzie smierdzialo, na co wchodzi moja corka do sypialni z szeroko otwartymi oczami i mowi YYYY MAMO CZY TY SIEDZISZ NA FORUM WWW SMROD Z LODOWKI PL.????? tak sie usmielismy :-D
AGA zazdroszcze Ci tej francji a szczegolnie opalenizny!!!!!!!
Pola kochaj i ciesz sie, ze taki opiekunczy, ja tez zaciskam zeby i przyjmuje tony dobroci - ale jak mowi moja babcia - dziekowac i mowic, ze jst najcudowniejszy ;-)
Witaj Donia!
Marys wiem o czym mowisz, dziwny nastruj i taki nie wiadomo co sie z nami dzieje.... ale ne mozna sie dawac temu!!! dobrze, ze mamy dzieci i nie poddajemy sie melancholji :-)

witam,
wreszcie mam chwilę, żeby do Was zajrzeć

Pati, blisko mieszkamy, spojrzałam na forum regionalne :)

mnie męczą tylko nudności, przeważnie kiedy jestem głodna i nie mogę pić wody niegazowanej - po niej wymiotuję, a zawsze wypijałam 1,5l dziennie, na szczęście trochę przestały przeszkadzać mi zapachy, tylko M ma zakaz używania perfum

reklama
Polaz jednej strony gratuluje takiego M. a z drugiej wspolczuje bo nietety co za duzo to nie zdrowo a co do ryb to fakt M. ma racje zawieraja duzo kwasu omega3(twn.DHA) ale tylko ryby morskie i nalezy je spozywac tez z umiarem gdyz ryby dlugo zyjace jak np.tunczyk,makrela,halibut zawieraja duzo rteci w porownaniu np ze sledziem,sardynka czy szprotka ktore jej praktycznie nie maja.:tak: Milej nocki zycze i bez mdlosci poranka:)

Ostatnia edycja:
Do góry