reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Pola:A moze mu chodzilo o to ze jak nie bedziesz mogla chodzic to biedaczysko sam bedzie musial do sklepu po piwko biegac:)))Maz to jak dodatkowe dziecko w domu nigdy nie wiadomo na jaki pomysl wpadnie i co mu w glowie siedzi:)Znam to z wlasnego doswiadczenia w zwiazku jestem juz 17 lat a po slubie 14.Ale badzmy dobrej mysli i zyjmy w przekonaniu ze robia to wszystko z troski o nasze dobro:)))

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny, jeżeli mogę to dołączę się do Waszego wątku. Byłam dotychczas na staraczkach ale 20 V zobaczyłam II a wczoraj pierwszy raz mojego groszka na USG
dzisiaj mam leciutkie plamienie ale to pewnie po badaniu ginekologicznym
mam nadzieję, że uda mi się z Wami zadomowić :)

donia, witaj! Gratulacje i życzę spokojnej ciąży :) Niech Ci tu z nami miło będzie.
aga, ja tu sobie odurzona ciążowymi hormonami w obłokach idealizmu bujam, a Ty mnie tak brutalnie na ziemię :):):) M. jest raczej z nadopiekuńczych perfekcjonistów, więc jeśli czegoś się mam obawiać, to tego, że mnie w końcu zamęczy tym troszczeniem się o mnie. Już dostał szlaban na czytanie poradników o ciąży, bo chłopina nie zna umiaru. Jak gdzieś wyczytał, że ryby w puszce zawierają dużo czegoś tam - to przytargał do domu 7 puszek. Jak nabrałam ochoty na kiwi - kupił 10 sztuk :/ Cały oddział ciężarnych by wykarmił :)

witam dziewczyny, jeżeli mogę to dołączę się do Waszego wątku. Byłam dotychczas na staraczkach ale 20 V zobaczyłam II a wczoraj pierwszy raz mojego groszka na USG
dzisiaj mam leciutkie plamienie ale to pewnie po badaniu ginekologicznym
mam nadzieję, że uda mi się z Wami zadomowić :)

Witaj :) I GRATULUJE!!!!
Zapraszam do zapisania sie do listy styczniowych mam:-):-)

Hej! Ale sie usmialam, czytam Wasze rady co do smrodu z lodowki i krzycze do M, zeby kupil wyborcza bo zanurzymy ja w wodzie i nie bedzie smierdzialo, na co wchodzi moja corka do sypialni z szeroko otwartymi oczami i mowi YYYY MAMO CZY TY SIEDZISZ NA FORUM WWW SMROD Z LODOWKI PL.????? tak sie usmielismy :-D
AGA zazdroszcze Ci tej francji a szczegolnie opalenizny!!!!!!!
Pola kochaj i ciesz sie, ze taki opiekunczy, ja tez zaciskam zeby i przyjmuje tony dobroci - ale jak mowi moja babcia - dziekowac i mowic, ze jst najcudowniejszy ;-)
Witaj Donia!
Marys wiem o czym mowisz, dziwny nastruj i taki nie wiadomo co sie z nami dzieje.... ale ne mozna sie dawac temu!!! dobrze, ze mamy dzieci i nie poddajemy sie melancholji :-)

witam,
wreszcie mam chwilę, żeby do Was zajrzeć

Pati, blisko mieszkamy, spojrzałam na forum regionalne :)

mnie męczą tylko nudności, przeważnie kiedy jestem głodna i nie mogę pić wody niegazowanej - po niej wymiotuję, a zawsze wypijałam 1,5l dziennie, na szczęście trochę przestały przeszkadzać mi zapachy, tylko M ma zakaz używania perfum

reklama
Polaz jednej strony gratuluje takiego M. a z drugiej wspolczuje bo nietety co za duzo to nie zdrowo a co do ryb to fakt M. ma racje zawieraja duzo kwasu omega3(twn.DHA) ale tylko ryby morskie i nalezy je spozywac tez z umiarem gdyz ryby dlugo zyjace jak np.tunczyk,makrela,halibut zawieraja duzo rteci w porownaniu np ze sledziem,sardynka czy szprotka ktore jej praktycznie nie maja.:tak: Milej nocki zycze i bez mdlosci poranka:)

Ostatnia edycja:
Do góry