reklama
panna.nikt
Fanka BB :)
panna mazia:-) dziękuję dziewczyny...:-) a jak wasze samopoczucie
Poza uciążliwym upałem jest ok. Trzymamy się
A Ty jak?
panna - upałem - u nas sie zimno robi w Katowicach, ja chodze w bluzie , niebo zachmurzone
aga - o to blisko, moja mam mieszka w Maczkach (nie wiem czy wiesz gdzie to )???
A Ty gdzie zamierzasz rodzic ?
mazia - witaj samopoczucie dobrze, mi tam zapachy żadne nie przeszkadzają, głodna jestem często i gęsto, ale małe porcje, mdłości jak były mega okropne prawie cały 5 ty tydzien, tak od wczoraj sa tylko rano ... ciekawe co bedzie dalej ...??? A jak u ciebie ?
aga - o to blisko, moja mam mieszka w Maczkach (nie wiem czy wiesz gdzie to )???
A Ty gdzie zamierzasz rodzic ?
mazia - witaj samopoczucie dobrze, mi tam zapachy żadne nie przeszkadzają, głodna jestem często i gęsto, ale małe porcje, mdłości jak były mega okropne prawie cały 5 ty tydzien, tak od wczoraj sa tylko rano ... ciekawe co bedzie dalej ...??? A jak u ciebie ?
Emmm
Ja idę na usg w piatek a też właściwie nie wierzę, bo nie mam objawów. tylko piersi bolą i niektóre zapachy wyjątkowo śmierdzą. Ból głowy mi minął( więc pewnie był migreną spowodowaną taką szaloną nowinką ) chciałabym mieć mdłości, albo odrzut od kawy, bo bym się mniej martwiła czy wsio oka
panna.nikt
Odebrałam wyniki badań. Diagnoza: starzeję się.
Pierwszy raz w życiu mam kiepskie wyniki morfologii, poza tym cytomegalii z toksoplazmozą jak nie było tak nie ma (to ok) i sztuczne hormony tarczycy działają Cyborg nie kobieta. Boże, niedługo zęby w szklankę...
Pierwszy raz w życiu mam kiepskie wyniki morfologii, poza tym cytomegalii z toksoplazmozą jak nie było tak nie ma (to ok) i sztuczne hormony tarczycy działają Cyborg nie kobieta. Boże, niedługo zęby w szklankę...
Asteria
Wdrożona(y)
hop hop :-)
Pozdrawiam z grila
witam nowe wystarane i życze przyjemnej ciąży
asteria - ja też Katowice, gdzie masz zamiar rodzic - jesli to nie tajemnica ?
Poprzednio rodziłam w kolejowym ale teraz zastanawiam sie tez nad Bogucicami... chodz Łubinowa chodzi mi po głowie ale coraz bardziej sie oddala...
Z której części katowic jestes?
Panna.Nikt Już nie przesadzajmy :-) az tak zle nie jest
U nas popadało i zrobiło sie przyjemnie;-) wczoraj za to umierałam... nie miałam wrecz czym oddychac...
U mnie mdłości dziś ustały... ale też zaczeły mi przeszkadzać zapachy... masakra...
ale powiem wam ze ciąża zrobiła ze mną coś w co moja mama i tesciowa nie wierzą - polubiłam czosnek...! zawsze byłam anty czosnek a teraz zjem bez problemu i jeszcze do tego sama sie prosze zeby mi dac...
Ostatnia edycja:
reklama
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Witam nowe mamusie:-)
Mnie tam nic nie śmierdzi na szczęście:-) I też żadnych objawów. Po porannej kawie troche mdli i to wsio.
panna.nikt głupoty opowiadasz z tym starzeniem....
Ja własciwie też co chwile podjadam w pracy...... ale ja stoje z truskawkami i chyba bardziej je z nudów podjadam....
Mnie tam nic nie śmierdzi na szczęście:-) I też żadnych objawów. Po porannej kawie troche mdli i to wsio.
panna.nikt głupoty opowiadasz z tym starzeniem....
Ja własciwie też co chwile podjadam w pracy...... ale ja stoje z truskawkami i chyba bardziej je z nudów podjadam....