reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Hej dziewczyny! Gratulacje dla wszystkich nowych mamusiek!!!!
U nas wczoraj bylo goraco i duszno nie do wytrzymania, mdlilo mnie caly dzien i nie moglam sie ruszac, caly dzien prawie przespalam.... Dopiero wieczorem pojechalismy na dzien dziecka do tesciow i jakos wrocily mi sily......
Mi smierdzi wszystko, to jest straszne, gonilam wczoraj mojego M bo robil cos przy samochodzie a mnie ten zapach zabija..... Ale najgorzej mam z lodowka i zamrazalka, sa wyczyszczone juz, wysterylizowane ;) prawie puste, tylko swieze rzeczy, a otworzenie lodowki graniczy u mnie z cudem.....
Oj, jak juz o tym mysle to mi mdlo......
W nocy byly masakryczne burze, lala sie sciana wody, troche oczyscilo sie powietrze ale juz sie znowu nagrzewa..... zobaczymy jaki bedzie dzien....
Mimo roznych dolegliwosci zycze Wam milego dnia!!!!!:-)

reklama
livastrid, tak ja tymczasowo (2, 5 roku) siedzę w Gdyni. I marzę tylko o tym, żeby wreszcie się z nią pożegnać :)

Gratuluję wszystkim nowoprzybyłym styczniówkom :) Cieszę się, że coraz nas więcej :)

W gdyni wczoraj trochę powiało, co było o tyle fajne, że wieczorem mogłam wyjść na chwilę na spacer, nie bojąc się, że stracę przytomność z braku powietrza. Czy Wy też macie tak, że kiedy jest bardziej duszno, nie możecie nawet wstać z fotela bez zawrotów głowy? Ja od kilku dni staram się nie podnosić bez świadków, bo mam wrażenie, że zaraz polecę na podłogę i nie będę mogła się podnieść...

Niestety, na wyniki badań sobie jeszcze poczekam, bo następna wizyta jest dopiero za półtorej tygodnia i lekarz prosił, żeby z wszystkimi badaniami poza toksoplazmozą poczekać właśnie do tej drugiej wizyty. Chociaż kombinuję, żeby pójść do rodzinnego po skierowanie na morfologię chociaż i już z wynikami morfologii iść...

Dziewczyny tak czasami was podczytuję i aż miło, że znowu będzie tyle styczniówek :) I widzę, że wiele z was z moich okolic, bo ja z JAworzna. Jeszcze raz życzę spokojnych 9 miesięcy :)

hej dziewczyny mam na imie Martyna jestem mamą 9miesiecznego Jermiaszka i chyba już czas dołączyć do waszego grona :) wczoraj robiłam teścik ale chyba od pierwszego dnia zafasolkowania wiedziałam że coś tam sie dzieje:) mam nadzieje że przyjmiecie mnie do grupy przyszłych mam styczniowych :)

witam sie z Wami dzisiaj

22marietta rozgosc sie mamusiu:-D masz synusia starszego od mojej coreczki o 4 dni:-D

pewno czym nas więcej tym lepiej
biggrin.gif
może w styczniu podniesiemy niż demograficzny hi hi:-D

:-D:-D:-D u mnie zbyt duzo w styczniu nie przychodzi dzieci na swiat, wiec podbije statystyke

ja ogolnie jestem dzis sflaczala i naprawde nic mi sie nie chce...

Wiem gdzie sa Maczki to jakies 3 km od mojego rodzinnego domu:)Pierwsze dwie corcie rodzilam na Zagorzu w szpitalu nr3.Teraz na stale mieszkam we Francji takze dzidzia przyjdzie na swiat tu.Wy dziewczyny narzekacie na upal a co ja bidula mam powiedziec u mnie od miesiaca temperatura ponad 30 stopni a to dopiero poczatek bo w lipcu sa upaly do 45 st w sloncu.Moje dziewczyny caly czas kiedy tylko sie da siedza na plazy i juz wyglodaja jak male murzynki a ja na spacerki albo wczesnym ranem albo dopiero po 18ej bo wczesniej sie nie da.;-)

reklama
Do góry