reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Hej dziewczyny! Gratulacje dla wszystkich nowych mamusiek!!!!
U nas wczoraj bylo goraco i duszno nie do wytrzymania, mdlilo mnie caly dzien i nie moglam sie ruszac, caly dzien prawie przespalam.... Dopiero wieczorem pojechalismy na dzien dziecka do tesciow i jakos wrocily mi sily......
Mi smierdzi wszystko, to jest straszne, gonilam wczoraj mojego M bo robil cos przy samochodzie a mnie ten zapach zabija..... Ale najgorzej mam z lodowka i zamrazalka, sa wyczyszczone juz, wysterylizowane ;) prawie puste, tylko swieze rzeczy, a otworzenie lodowki graniczy u mnie z cudem.....
Oj, jak juz o tym mysle to mi mdlo......
W nocy byly masakryczne burze, lala sie sciana wody, troche oczyscilo sie powietrze ale juz sie znowu nagrzewa..... zobaczymy jaki bedzie dzien....
Mimo roznych dolegliwosci zycze Wam milego dnia!!!!!:-)

reklama
livastrid, tak ja tymczasowo (2, 5 roku) siedzę w Gdyni. I marzę tylko o tym, żeby wreszcie się z nią pożegnać :)

Gratuluję wszystkim nowoprzybyłym styczniówkom :) Cieszę się, że coraz nas więcej :)

W gdyni wczoraj trochę powiało, co było o tyle fajne, że wieczorem mogłam wyjść na chwilę na spacer, nie bojąc się, że stracę przytomność z braku powietrza. Czy Wy też macie tak, że kiedy jest bardziej duszno, nie możecie nawet wstać z fotela bez zawrotów głowy? Ja od kilku dni staram się nie podnosić bez świadków, bo mam wrażenie, że zaraz polecę na podłogę i nie będę mogła się podnieść...

Niestety, na wyniki badań sobie jeszcze poczekam, bo następna wizyta jest dopiero za półtorej tygodnia i lekarz prosił, żeby z wszystkimi badaniami poza toksoplazmozą poczekać właśnie do tej drugiej wizyty. Chociaż kombinuję, żeby pójść do rodzinnego po skierowanie na morfologię chociaż i już z wynikami morfologii iść...

Dziewczyny tak czasami was podczytuję i aż miło, że znowu będzie tyle styczniówek :) I widzę, że wiele z was z moich okolic, bo ja z JAworzna. Jeszcze raz życzę spokojnych 9 miesięcy :)

hej dziewczyny mam na imie Martyna jestem mamą 9miesiecznego Jermiaszka i chyba już czas dołączyć do waszego grona :) wczoraj robiłam teścik ale chyba od pierwszego dnia zafasolkowania wiedziałam że coś tam sie dzieje:) mam nadzieje że przyjmiecie mnie do grupy przyszłych mam styczniowych :)

witam sie z Wami dzisiaj

22marietta rozgosc sie mamusiu:-D masz synusia starszego od mojej coreczki o 4 dni:-D

pewno czym nas więcej tym lepiej
biggrin.gif
może w styczniu podniesiemy niż demograficzny hi hi:-D

:-D:-D:-D u mnie zbyt duzo w styczniu nie przychodzi dzieci na swiat, wiec podbije statystyke

ja ogolnie jestem dzis sflaczala i naprawde nic mi sie nie chce...

Wiem gdzie sa Maczki to jakies 3 km od mojego rodzinnego domu:)Pierwsze dwie corcie rodzilam na Zagorzu w szpitalu nr3.Teraz na stale mieszkam we Francji takze dzidzia przyjdzie na swiat tu.Wy dziewczyny narzekacie na upal a co ja bidula mam powiedziec u mnie od miesiaca temperatura ponad 30 stopni a to dopiero poczatek bo w lipcu sa upaly do 45 st w sloncu.Moje dziewczyny caly czas kiedy tylko sie da siedza na plazy i juz wyglodaja jak male murzynki a ja na spacerki albo wczesnym ranem albo dopiero po 18ej bo wczesniej sie nie da.;-)

reklama
Do góry