reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
No też upał daje mi w tyłek... :-D a jeszcze z sercem mam... no ale tak to poza tym żadnych objawów ciąży....

panna - upałem :szok: - u nas sie zimno robi w Katowicach, ja chodze w bluzie , niebo zachmurzone

aga
- o to blisko, moja mam mieszka w Maczkach (nie wiem czy wiesz gdzie to )???
A Ty gdzie zamierzasz rodzic ?

mazia - witaj :) samopoczucie dobrze, mi tam zapachy żadne nie przeszkadzają, głodna jestem często i gęsto, ale małe porcje, mdłości jak były mega okropne prawie cały 5 ty tydzien, tak od wczoraj sa tylko rano ... ciekawe co bedzie dalej ...??? A jak u ciebie ?

Ja idę na usg w piatek a też właściwie nie wierzę, bo nie mam objawów. tylko piersi bolą i niektóre zapachy wyjątkowo śmierdzą. Ból głowy mi minął( więc pewnie był migreną spowodowaną taką szaloną nowinką :) ) chciałabym mieć mdłości, albo odrzut od kawy, bo bym się mniej martwiła czy wsio oka :)

Emmm nic się nie przejmuj... ze mną było tak samo żadnych objawów ciąży a po wczorajszym usg jest we mnie taka wewnętrzna radość i chyba do końca jeszcze to do mnie nie dociera że za 7 miesięcy będę mamą...

Ostatnia edycja:
Odebrałam wyniki badań. Diagnoza: starzeję się. :)

Pierwszy raz w życiu mam kiepskie wyniki morfologii, poza tym cytomegalii z toksoplazmozą jak nie było tak nie ma (to ok) i sztuczne hormony tarczycy działają :) Cyborg nie kobieta. Boże, niedługo zęby w szklankę... :(

hop hop :-)

Pozdrawiam z grila :):-p

witam nowe wystarane i życze przyjemnej ciąży :)

asteria - ja też Katowice, gdzie masz zamiar rodzic - jesli to nie tajemnica ?

Poprzednio rodziłam w kolejowym ale teraz zastanawiam sie tez nad Bogucicami... chodz Łubinowa chodzi mi po głowie ale coraz bardziej sie oddala...

Z której części katowic jestes?

Panna.Nikt
Już nie przesadzajmy :-) az tak zle nie jest

U nas popadało i zrobiło sie przyjemnie;-) wczoraj za to umierałam... nie miałam wrecz czym oddychac...

U mnie mdłości dziś ustały... ale też zaczeły mi przeszkadzać zapachy... masakra...
ale powiem wam ze ciąża zrobiła ze mną coś w co moja mama i tesciowa nie wierzą - polubiłam czosnek...! zawsze byłam anty czosnek a teraz zjem bez problemu i jeszcze do tego sama sie prosze zeby mi dac...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam nowe mamusie:-)
Mnie tam nic nie śmierdzi na szczęście:-) I też żadnych objawów. Po porannej kawie troche mdli i to wsio.
panna.nikt głupoty opowiadasz:-D z tym starzeniem....
Ja własciwie też co chwile podjadam w pracy...... ale ja stoje z truskawkami i chyba bardziej je z nudów podjadam:-D....

Do góry