reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Cześć dziewczynki :)

na Podlasiu parno i duszno. W pracy schrzaniła się klimatyzacja i mamy zastępcze wiatraki, które porywaja nam wszystkie papiery... Na dodatek w nocy moje dziecko spadło z łóżka (śpi na wersalce i ma taki ogromny rulon złożony z kilku koców) i przez 2 godziny od 4 do 6 nie było spania tylko płacz i wymysły, że chce na podwórko albo się bawić. Efekt: zaspaliśmy do pracy... Jestem padnięta i brak kawusi w takich chwilach mi strasznie doskwiera...

Dzis Dzień Dziecka i moje dziecko poszło z ciocią do przedszkola na festyn z okazji dnia dziecka :) Babcie dzisiaj przygotowaly atrakcje,prezenty... Nie ma to jak pierworodna wnusia u obu babć. Dziś powiem teściom, ze będą mieli drugiego wnuka/wnuczkę. Pewnie teściowa zaleje się łzami szczęścia i znowu będę pod specjalną opieką (nie rób tego, nie rób tamtego, nie jedz tego, jedz to itp...)

reklama
nagapalma ja tez jestem ze slaska;)

A chodze spac pozno bo pracuje od 15 do 23;] Dziś wstalam z malymi mdlosciami.I juz wiem jak to dalej bedzie wygladac - z dnia na dzien beda coraz wieksze;] Czas sobie kupic chyba jakies krakersy i polozyc obok lozka zeby miec na dzien dobry :p

Właśnie spojrzałam na moj slubny suwaczek - kurcze rowne 4 miesiace zostaly :szok: Ale ten czas leci...

Kurczę, ale dziś upał. Uwielbiam, jak jest gorąco, ale nie w mieście. Wyszłam tylko na chwilkę do apteki i na bazarek - bleee, wszystko śmierdzi od tego upału.
Co do jedzenia, to jakoś nie szczególnie mam apetyt. Mdłości raczej trzymają mnie z dala od kuchni. Wyjątkiem są nieliczne zachcianki: np. przedwczoraj zachciało mi się pierogów ruskich ze śmietaną, mniam... Kupiłam pierogi, odgotowałam, polałam gęstą śmietaną, sosem sojowym, posoliłam. Były pyszne...aż do ostatniego, który okazał się być słodkim pierogiem z serem. Fuj! No i po pierogach :/

Wczoraj byłam na wizycie u gin - wszystko dobrze, serduszko bije...

Cześć dziewczyny,
Ja chyba jednak wolę jak jest ciut chłodniej :) W dodatku czuję sie lepiej, plamienia ustaly wiec wstaję trochę z łóżka, co dla mojego męża jest sygnałem że mogę pracować i już mnie zagonił... Wychodziłam rano na badania więc ubrałam sie i pomalowałam, to był dla niego sygnał że mam sie świetnie i moge do roboty. Szaleństwo! I ktoś mówił, że własna firma to fajna sprawa :)
Miłego dnia mamusie i najlepsze życzenia dla Waszych pociech, tych urodzonych i tych oczekiwanych...

W Gdyni jest za gorąco, przez co cała Gdynia śmierdzi...
Ja chcę już do Rawy (w której niestety będzie tak samo gorąco, a na dodatek bez wiatru...). Brakuje mi spacerów nad Zalewem i bycia przekarmianą przez Babcię mojego Rycerza. Ale najbardziej brakuje mi tego, że tam jest taki leniwy, spokojny rytm życia. Tutaj, żeby się umówić z koleżanką kombinujemy miesiąc. Tam ludzie mają na wszystko czas.
Niestety czekają mnie jeszcze cztery miesiące Trójmiasta. Ehh...

Witam,
jestem w 8 tc 4 d ciąży, podczytuję Was już od kliku dni i dziś zdecydowałam się zalogować. Termin porodu mam na 10 stycznia 2012r.

Nie wiem jak ustawić suwaczek :(
podpowiedzcie proszę

reklama
Witaj iga73! Gratulacje :)
Suwaczek: najpierw kliknij na suwaczek którejkolwiek z nas - przejdziesz na stronę, gdzie będziesz mogła stworzyć własny. Następnie skopiuj kod suwaczka i przejdź do: Ustawienia (na górze strony BB) -> Edytuj Sygnaturę (na lewym pasku menu). Wklej kod suwaczka i gotowe!

Do góry