reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2012

reklama
Witam się porannie :)

Ania - współczuje przejsc ze słuzbą zdrowia,jak to mówią - "z nimi nie wygrasz" ...
Ja się męczę z jelitami od 3 lat - od operacji wyrostka ... od tamtej pory mam ciągle bole jelit , zwłaszcza w miejscu po oprecji usuniecia ślepej kiszki i w okolicach żołądka, coś mi się tam wiecznie piętrzy :szok: nonstop zaparcia i zatwardzenia, a teraz w ciązy, totalna odminana codziennie rano biegunka - moje jelita są w szoku hehe :-D ja też ... lekarka pozwoliła mi brac no-spe do 3 sztuk dziennie, wczoraj musiałam wziąć jedną, bo miałam tam wszytsko pozaciskane - " jak nie urok to sraczka " :-D

kasienka - cześć - widzę , że w nocy nie śpisz ??? ;-)

aga - to super, że rodzinka tak zareagowała :tak:

A jak Wy się czujecie ciężaróweczki ?????????????

ps. a może jest ktoś ze Śląska ??????

Ja pochodze ze Slaska, ale od 4 lat mieszkam w DE

Witam o poranku:)U mnie dokladnie tak jak u Kasienkidg rano nie mam ochoty na jedzenie zaczynam dopiero od poludnia i koncze wieczorem:-).Ale wczoraj a wlasciwie dzisiaj to juz przeszlam sama siebie o godzinie 12ej w nocy zachcialo mi sie nalesnikow z dzemem wisniowym i musialam wstac i je zrobic.Maż sie ze mnie smial ale na jednego sam sie skusil.:happy:

ja to mam niepochamowany apetyt jem, jem i jem, jakbym pominela w dzien jakis posilek to by mi bylo niedobrze, ale z glody, w torebce ze soba zawsze banana nosze, a na szafce nocnej mam cala paczke wafli ryzowych ktore podjadam zaraz po przebudzeniu :)

hop hop :-)

Pozdrawiam z grila :):-p

witam nowe wystarane i życze przyjemnej ciąży :)

asteria - ja też Katowice, gdzie masz zamiar rodzic - jesli to nie tajemnica ?

reklama
Do góry