reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Zebys wiedziala Pati zachcialo sie na stare lata.U mnie podobnie dziewczynki bardzo sie ciesza i juz planuja jaki wozek jakie lozeczko bo dalam im wolna reke zeby tez mialy swoj udzial w przygotowaniach.Teraz w kazdym sklepie pokazuja a to jakies spioszki a to bodusie bo o zabawkach juz nie wspomne najlepiej by wykupili wszystko a tatus glupieje razem z nimi.Narazie wiec ich powstrzymuje bo to jeszcze za wczesnie ale upatrzone juz maja wszystko,zwiedzili juz chyba wszystkie wielkie sklepy z rzeczami dla maluszkow w obrebie 20 km a ile jeszcze nakupia jak przyjedziemy do Polski to obawiam sie ze mi miejsca w samochodzie braknie.Takze u mnie w rodzince totalna euforia na wiesc o nowym dzidziusiu:)))

reklama
Ja tak szybciorem. Oficjalnie dołaczam do styczniówek:-D
Fasolka jest:-)
4tc:-) Książeczki jeszcze nie mam i powiedział, że wizyta za miesiąc będzie mógł coś wiecej powiedzieć, bo teraz nawet nie jest w stanie stwierdzić czy jest 1 czy dwójka:-D

czesc dziewczatka;)
czytam was caly czas ale jakos tak nie ma czasu napisac. Witam wszystkie nowe mamusie;)

Ja w czwartek wybieram sie do gina. I mam straszne napady glodu;] Dzis zjadlam 20 pierogow ruskich;] najpierw 9 a pozniej 11 :szok: tylko rano jakos mi sie mniej chce jesc;]

aninaaa widze ze my w tym samym tyg i dniu ;) czyli i termin powinien byc ten sam;)

Ostatnia edycja:
Witam się porannie :)

Ania - współczuje przejsc ze słuzbą zdrowia,jak to mówią - "z nimi nie wygrasz" ...
Ja się męczę z jelitami od 3 lat - od operacji wyrostka ... od tamtej pory mam ciągle bole jelit , zwłaszcza w miejscu po oprecji usuniecia ślepej kiszki i w okolicach żołądka, coś mi się tam wiecznie piętrzy :szok: nonstop zaparcia i zatwardzenia, a teraz w ciązy, totalna odminana codziennie rano biegunka - moje jelita są w szoku hehe :-D ja też ... lekarka pozwoliła mi brac no-spe do 3 sztuk dziennie, wczoraj musiałam wziąć jedną, bo miałam tam wszytsko pozaciskane - " jak nie urok to sraczka " :-D

kasienka - cześć - widzę , że w nocy nie śpisz ??? ;-)

aga - to super, że rodzinka tak zareagowała :tak:

A jak Wy się czujecie ciężaróweczki ?????????????

ps. a może jest ktoś ze Śląska ??????

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki z rana ;-)
Już mogę oficjalnie dołączyć do waszego grona, byłam na 2 usg i fasolka rośnie i serduszko bije ;-)
Jak widać szczepionka na żółtaczkę nie zaszkodziła nic a nic ;-))))
Termin z usg na 19/01

Buziaki dla wszystkich nowych mam ;-))

Witam o poranku:)U mnie dokladnie tak jak u Kasienkidg rano nie mam ochoty na jedzenie zaczynam dopiero od poludnia i koncze wieczorem:-).Ale wczoraj a wlasciwie dzisiaj to juz przeszlam sama siebie o godzinie 12ej w nocy zachcialo mi sie nalesnikow z dzemem wisniowym i musialam wstac i je zrobic.Maż sie ze mnie smial ale na jednego sam sie skusil.:happy:

reklama
ja jem, ale jakos nie szczegolnie. W sumie caly dzien morda krece, bo jak tego nie robie, to mam ochote pawia puscic.

kupilam lekka spacerowke, bo wczoraj wieczorem kregoslup mi prawie druga strona wyszedl od noszenia malej w chuscie.

nagapalma
jakos sie czuje, stan idealny to nie jest, ale najgorzej tez nie.

Do góry