Zebys wiedziala Pati zachcialo sie na stare lata.U mnie podobnie dziewczynki bardzo sie ciesza i juz planuja jaki wozek jakie lozeczko bo dalam im wolna reke zeby tez mialy swoj udzial w przygotowaniach.Teraz w kazdym sklepie pokazuja a to jakies spioszki a to bodusie bo o zabawkach juz nie wspomne najlepiej by wykupili wszystko a tatus glupieje razem z nimi.Narazie wiec ich powstrzymuje bo to jeszcze za wczesnie ale upatrzone juz maja wszystko,zwiedzili juz chyba wszystkie wielkie sklepy z rzeczami dla maluszkow w obrebie 20 km a ile jeszcze nakupia jak przyjedziemy do Polski to obawiam sie ze mi miejsca w samochodzie braknie.Takze u mnie w rodzince totalna euforia na wiesc o nowym dzidziusiu))
reklama
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Ja tak szybciorem. Oficjalnie dołaczam do styczniówek
Fasolka jest:-)
4tc:-) Książeczki jeszcze nie mam i powiedział, że wizyta za miesiąc będzie mógł coś wiecej powiedzieć, bo teraz nawet nie jest w stanie stwierdzić czy jest 1 czy dwójka
Fasolka jest:-)
4tc:-) Książeczki jeszcze nie mam i powiedział, że wizyta za miesiąc będzie mógł coś wiecej powiedzieć, bo teraz nawet nie jest w stanie stwierdzić czy jest 1 czy dwójka
Kasienkadg
Fanka BB :)
czesc dziewczatka
czytam was caly czas ale jakos tak nie ma czasu napisac. Witam wszystkie nowe mamusie
Ja w czwartek wybieram sie do gina. I mam straszne napady glodu;] Dzis zjadlam 20 pierogow ruskich;] najpierw 9 a pozniej 11 tylko rano jakos mi sie mniej chce jesc;]
aninaaa widze ze my w tym samym tyg i dniu czyli i termin powinien byc ten sam
czytam was caly czas ale jakos tak nie ma czasu napisac. Witam wszystkie nowe mamusie
Ja w czwartek wybieram sie do gina. I mam straszne napady glodu;] Dzis zjadlam 20 pierogow ruskich;] najpierw 9 a pozniej 11 tylko rano jakos mi sie mniej chce jesc;]
aninaaa widze ze my w tym samym tyg i dniu czyli i termin powinien byc ten sam
Ostatnia edycja:
Witam się porannie
Ania - współczuje przejsc ze słuzbą zdrowia,jak to mówią - "z nimi nie wygrasz" ...
Ja się męczę z jelitami od 3 lat - od operacji wyrostka ... od tamtej pory mam ciągle bole jelit , zwłaszcza w miejscu po oprecji usuniecia ślepej kiszki i w okolicach żołądka, coś mi się tam wiecznie piętrzy nonstop zaparcia i zatwardzenia, a teraz w ciązy, totalna odminana codziennie rano biegunka - moje jelita są w szoku hehe ja też ... lekarka pozwoliła mi brac no-spe do 3 sztuk dziennie, wczoraj musiałam wziąć jedną, bo miałam tam wszytsko pozaciskane - " jak nie urok to sraczka "
kasienka - cześć - widzę , że w nocy nie śpisz ??? ;-)
aga - to super, że rodzinka tak zareagowała
A jak Wy się czujecie ciężaróweczki ?????????????
ps. a może jest ktoś ze Śląska ??????
Ania - współczuje przejsc ze słuzbą zdrowia,jak to mówią - "z nimi nie wygrasz" ...
Ja się męczę z jelitami od 3 lat - od operacji wyrostka ... od tamtej pory mam ciągle bole jelit , zwłaszcza w miejscu po oprecji usuniecia ślepej kiszki i w okolicach żołądka, coś mi się tam wiecznie piętrzy nonstop zaparcia i zatwardzenia, a teraz w ciązy, totalna odminana codziennie rano biegunka - moje jelita są w szoku hehe ja też ... lekarka pozwoliła mi brac no-spe do 3 sztuk dziennie, wczoraj musiałam wziąć jedną, bo miałam tam wszytsko pozaciskane - " jak nie urok to sraczka "
kasienka - cześć - widzę , że w nocy nie śpisz ??? ;-)
aga - to super, że rodzinka tak zareagowała
A jak Wy się czujecie ciężaróweczki ?????????????
Ostatnia edycja:
Kurczaczek_k
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki z rana ;-)
Już mogę oficjalnie dołączyć do waszego grona, byłam na 2 usg i fasolka rośnie i serduszko bije ;-)
Jak widać szczepionka na żółtaczkę nie zaszkodziła nic a nic ;-))))
Termin z usg na 19/01
Buziaki dla wszystkich nowych mam ;-))
Już mogę oficjalnie dołączyć do waszego grona, byłam na 2 usg i fasolka rośnie i serduszko bije ;-)
Jak widać szczepionka na żółtaczkę nie zaszkodziła nic a nic ;-))))
Termin z usg na 19/01
Buziaki dla wszystkich nowych mam ;-))
Witam o porankuU mnie dokladnie tak jak u Kasienkidg rano nie mam ochoty na jedzenie zaczynam dopiero od poludnia i koncze wieczorem:-).Ale wczoraj a wlasciwie dzisiaj to juz przeszlam sama siebie o godzinie 12ej w nocy zachcialo mi sie nalesnikow z dzemem wisniowym i musialam wstac i je zrobic.Maż sie ze mnie smial ale na jednego sam sie skusil.
Asteria
Wdrożona(y)
Ja ze Śląska
Ja też nie moge jesc i to przez cały dzien
reklama
livastrid
2010 & 2012
ja jem, ale jakos nie szczegolnie. W sumie caly dzien morda krece, bo jak tego nie robie, to mam ochote pawia puscic.
kupilam lekka spacerowke, bo wczoraj wieczorem kregoslup mi prawie druga strona wyszedl od noszenia malej w chuscie.
nagapalma jakos sie czuje, stan idealny to nie jest, ale najgorzej tez nie.
kupilam lekka spacerowke, bo wczoraj wieczorem kregoslup mi prawie druga strona wyszedl od noszenia malej w chuscie.
nagapalma jakos sie czuje, stan idealny to nie jest, ale najgorzej tez nie.