reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Ach i u nas jeszcze jeśli chodzi o imię dla dziewczynki, to nie jest tak prosto, bo musimy sie z Julianią konsultować, żeby nie było "ładniejsze" niż ona ma... :))

reklama
a ja mam imiona co z poprzedniej ciazy mi zostaly
dla dziewczynki Liv Astrid, tak miala sie nazywac moja obecna cora, ale ze wzgledu na chora babcie zmienilam koncepcje
dla chlopca Varg Øyvind

podoba mi sie imie Hanife

musimy sie z Julianią konsultować, żeby nie było "ładniejsze" niż ona ma... :))

no tak, przeciez ona ma najladniejsze:tak:;-)

Cześć, Dziewczynki. Widzę, że hormony szaleją :)
Odnośnie Marcepanka powiem tylko jedno zdanie: jakkolwiek wygląda prawda - dziewczyna nie ma lekko i współczuję jej.

Imię? Dziewczynka będzie Pola, a chłopczyk może Hubert? Tyle lat przekomarzałam się z M o Polę (on nie chciał), że przy imieniu dla chłopczyka niech się wykaże :)

Ja mam jakiś zjazd dzisiaj. Trochę się przeziębiłam gdzieś, boli mnie gardło i mam katar leciutki. Plamienie mi się na chwilę nasiliło rano, więc ciśnienie od razu milion na tysiąc. Ale już przeszło. Może przez noc coś się mi tam nagromadziło...
Wierzę że dalej wszystko dobrze - mdłości nie pozwalają zapomnieć o ciąży. Właśnie wypiłam kubek herbatki ze świeżym imbirem - autentycznie pomaga.

Dziewczyny, zazdroszczę Wam, że już widziałyście serduszka na USG. I tak się cieszę z Wami jednocześnie i gratuluję! Moja wizyta dopiero we wtorek wieczorem - do dzisiaj byłam oazą spokoju, ale coś mnie energia i optymizm opuściły właśnie.

a ja mam imiona co z poprzedniej ciazy mi zostaly
dla dziewczynki Liv Astrid, tak miala sie nazywac moja obecna cora, ale ze wzgledu na chora babcie zmienilam koncepcje
dla chlopca Varg Øyvind

podoba mi sie imie Hanife

no tak, przeciez ona ma najladniejsze:tak:;-)

Jak sie wymawia to imie chlopca

U nas juz z poprzedniej ciazy zostala Lena albo Nina jest walka z Moim Ł bo on chce Nine a ja Lene;) ale jakos go przekonamy
Aleksander jest wybranym mieniem wspólnie wiec akurat nie mamy tu sprzeczki:)

Julka i Aniela bardzo tez mi sie podobaja ale Aniele ( tak się miał nazywać wojtuś jak by mu siusiak nie urósł) ktore z wojtusiem sie bawia na dworze jest 4 a Julek juz nawet nie licze...

tak mieszkam w Norwegii:tak:

tak liv to zycie + Astrid z gwiazd

vind to wiatr

uczylas sie kiedys nor?:-)

Astria na pewno znajdziesz metode na wyegzekwowanie swojej koncepcji

klavell varg oyjvin

Ostatnia edycja:
tak liv to zycie + Astrid z gwiazd

booooskoooo :rolleyes:

Ja mam synka Nataniela, który byłby Tristanem o ile mój mąz by mi rozwodem nie zagroził :-D
Dla dziewczynki wymyślił mąż Lilianna i niech juz mu tak bedzie i tym razem.
podoba mi się Olaf ale coraz częściej spotykane tak samo jak Tobiasz.
ale na szczescie jeszcze pare miesiecy cos sie wymysli;)

reklama
PolaNegri, spokojnie, najciemniej jest tuż przed zapaleniem światła :) I wiem jak nerwy dopadają tuż przed wizytą. wszystko jest z pewnośią dobrze :)

Ja leżę cały dzień, córka już wymiękła i wolała iść do szkoły i zjeść szkolny obiad zamiast pizzy :)) Kończą mi się koncepcje co można robić w łóżku, już odpoczęłam, do czytania boli mnie kręgosłup, telewizja mnie męczy, chyba sobie jakieś studia znajdę :)

Do góry