reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
też uwielbiam kryminały a teraz jestem na etapie thrillerów i w nocy potrafie się drzec przez sen;)

czytam tez książeczki miłe łatwe i przyjemne coby się nie stresować;)
polecam k. Michalak można się odstresować i pomarzyc;)

a do Norwegii wybieramy sie od 5 lat w podróż poślubną ale wybrać sie nie możemy takie dwie sójki:D

co do kawy..w pierwszej ciąży piłam na potęgę ale rozpuszczalną, lekarz nie zabraniał ciśnienie idealne, nawet sie smiał ze mam kofeine zamiast krwi ale w tej jakoś jedna dziennie mi starcza ;)

Ostatnia edycja:
od filiżanki kawy, nawet espresso bardziej szkodzi teina z kilku filiżanek herbaty, a na niskie ciśnienie kawa jest nawet wskazana, tylko jak ze wszystkim : nie przesadzamy drogie panie, nie przesadzamy :)

U mnie jets to o tyle dziwne ze ja za kawa nigdy nie bylam, ba nawet pic nie umialam bo spana nie mialam w nocy, a teraz gdy jeszcze o ciazy nawte nie wiedzialam, z tydzien przed tym jak sie dowiedzialam dziennie po trzy wypijalam i tak bym mogla non stop, ale sie wlasnie naslucchlam ze niby szkodliwa w pierwszym trymestrze i takie tam, choc nie pwem skusze sie dziennie na jedna slaba z mlekiem :)

ja mam ogolnie niskie cisnienie chyba ze mi je Ü podniesie:-D:-D:-D

A pryz pierwszej ciazy to w ogole lekarz sie pytal jak ja jeszcze normalnie funcjonuje tak spadlo ale to rodzinne po mamie :)

kawy nie pije i na szczescie maz w domu tego nie robi

lekarka mi mowila ze 2 mocne kawy na dzien nie szkodza,lub 4 mocne herbaty, ale ja nawet herbaty pic nie moge bo jest be i fe:-D

mi troche ciezko z polskimi ksiazkami, teraz jak bylam w pl to troche sobie przywiozlam. Na co dzien korzystam z biblioteki i dostepnej tam literatury

panna.nikt
tak sie zle czujesz?

klavell chcialabym miec niskie:-p

reklama
moja tesciowa wlasnie do mnie weszla i stwierdzila ze ona obiad ugotuje:) kluski slaskie - i szyneczki w sosie...
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
obym tylko mogla zjesc chodz troszke!!! MNIAM, MNIAM...:happy2::-D

Dobra uciekam spac bo pozniej maly sie obudzi i nie da pospac,,, niech mi sie przyśnia kluseczki ktore bede mogla jeść!!!!

Do góry