reklama
Asteria
Wdrożona(y)
Emmm: wszystko bedzie dobrze!!! i witam u nas ;-)
Asteria
Wdrożona(y)
https://www.babyboom.pl/forum/members/anisia84-90914.htmlAnisia84: witam Gratuluje
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Witam wszystkie "nowe" Mamusie:-)
Anastazzja bardzo mi przykro, że fasolki nie ma... Ale trzymam kciuki, za następny cykl?
Z Laurą moje libodo sięgało (pozwole przytoczyć wypowiedź którejś z dziewczyn:-)) sufitu mojego albo nawet sąsiada z góry:-), za to teraz sięga podłogi;/
No nic... trzeba się iść szykować do pracy Popodjadać truskawki
Anastazzja bardzo mi przykro, że fasolki nie ma... Ale trzymam kciuki, za następny cykl?
Z Laurą moje libodo sięgało (pozwole przytoczyć wypowiedź którejś z dziewczyn:-)) sufitu mojego albo nawet sąsiada z góry:-), za to teraz sięga podłogi;/
No nic... trzeba się iść szykować do pracy Popodjadać truskawki
Emmm , Anisia84 Gratuluje i witam
dziewczyny co w koncu z Marcepankiem ona stracila teraz ta ciaze czy to bylo wszystko sciema
bo nie rozumiem po co byl ten post co wkleila b_iala
Wg mnie to była ściema.
Niestety, "przerobiłam" już kilka takich przypadków i właściwie one wszystkie są do siebie podobne.
Mnie się od razu coś nie podobało, ale nie chciało mi sie szukać.
Post b_ialej wcale mnie nie zdziwił. Niestety
ewelina26k
Fanka BB :)
ja o Marcepanku doczytałam dopiero do końca, to chyba jakas poważna choroba psychiczna....jestem w szoku. Jeszcze pisać na wątku poronienie, gdzie są tak tragiczne przypadki...
A ja Wam powiem, ze od poczatku cos przeczuwlama, i cala ta jej historia wydawala mi sie zmyslona, niestetyn an forum nie jestem od dzis, i na watku mam wrzesniowych 2007 przerabialysmy kilka takich przypadkow dlatego teraz tak bardzo jestem ostrozna
reklama