reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

co do przepuszczania bez kolejki mnie ostatnio w aptece pani sama zawołała żebym podeszła a w markecie jak byłą duża kolejka sama się wepchałam, nikt nic nie mówił a spróbowałby tylko...

reklama
Anastazja nie stój w SKMce, proś jakiegoś młodzieniaszka żeby Ci miejsce ustąpił, no toż to karygodne, pociąg zahamuje a Ty polecisz, teraz może swoje prawa egzekwować :wściekła/y:

Justyś ja pewnie gdybym miała taką możliwośc to bym spróbowała, aczkolwiek wydaje mi się to mega niehigienicze :tak:

Kasia miałam od początku w planach, że w Zielonej, ale moja ciocia jest pielęgniarką w szpitalu i jak jej powiedziałam o zamierzeniach, to mi powiedziała, że tylko nie tam ( nie żebym cię straszyła) Przymierzam się do Gubina, bo mam w zasadzie 30 km i znajomi chwalą tam lekarzy i szpital;-)
Pytam was o ten poród w wodzie, bo moja kuzynka tak rodziła i w sumie z ciekawości przeczytałam wiele korzyści z takiego porodu. I tak myślę:)

o widzisz a ja słyszałam zupełnie inne opinie, człowiek już sam nie wie.
My sobie wynajęliśmy położną która pracuje na patologi ciąży i powiedziała że jak najbardziej poleca ZG i ze wciągu ostatniego roku bardzo dużo się zmieniło na + zresztą mój gin powiedział to samo że się zmieniła kadra i że nie ma sensu nigdzie indziej jechać.
Myślę że z położną też inaczej mi się będzie rodziło (wierzę w tą kobietkę jak w nikogo hi hi)

mnie ostatnio pan w aptece przepuscil bo jak stwierdził mnie jest ciezej niz jemu. :tak:A w ikei korzystam z kasy dla ciezarnych. Podchodze do kasjerki i jakos mnie przpeuszczaja. Jeszcze nikt nie burknał ale czesto ludzie odchodzą od tej kasy i ida dalej :p

dziewczyny widziałyście reklamę wyborczej "becikowe się zmieni, dłuższy urlop macierzyński i zmiany w zasiłkach" hmmm... czyżby wpadli na pomysł aby dołożyć jeszcze 2 tyg. macierzyńskiego ??? :-) jutro gazeta ma wyjść kurcze no zaciekawiło mnie to...

witajcie wieczorową porą!

ja po ciężkim dniu pełnym skurczy i bólu brzucha... po 2 nospach i 4 magneB6 wreszcie sie trochę uspokoiło... zobaczymy co dalej...

jeśli chodzi o macierzyński to 2011 rok to 22 tygodnie a 2012 rok to 24 tygodnie...

spadam poczytać młodemu na dobranoc...

Tiramisu - nie strasz kobitko :-( trzymaj się dzielnie, porozmawiaj z dzidzią aby się uspokoiła.

To ze 24 tyg to też wiem ale co pisali by o czymś co już było wiadomo wcześniej ???

reklama
dziewczyny widziałyście reklamę wyborczej "becikowe się zmieni, dłuższy urlop macierzyński i zmiany w zasiłkach" hmmm... czyżby wpadli na pomysł aby dołożyć jeszcze 2 tyg. macierzyńskiego ??? :-) jutro gazeta ma wyjść kurcze no zaciekawiło mnie to...

to pewnie o tym co już wiadomo, ze ma być dłuższy o te 2 tyg, ciągle to powtarzają jak to wiadomo od już dłuższego czasu. ale i tak moim zdaniem macierzyński powinien trwać rok:-)

Do góry