reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
fakt teraz mam mniej czasu na myslenie, z corka to tylko lezalam w lozku i kwiczalam nie majac powodow, ze wczesniaka urodze
teraz jak za dzieckiem biegam to czasem nie mysle, staram sie w ogole czyms zajac, teraz robie stonoge na drutach,
ale czasem jak mnie najdzie to maz chce mnie uspic:-D
ostatnio ja czekalam te 2 tyg do gina i stekalam, ze szybciej urodze, ale sie doczekalam i nie urodzilam:-D jeszcze pocieszajaco pani gin powiedziala mi, ze jak po 33 rozpoczna sie skurcze to ich hamowac nie beda, ale nie mam sie co przejmowac, bo mamy dobry oddzial wczesniaczy:eek: dzieki:crazy:

taa sluchaja a potem pamietaja co sluchaly:sorry:

Witam Wszystkie ciezaroweczki i o zdrowko pytam?

Mnie dzis cos głowa boli od samego rana ale za to krocze przestało `jak nie urok to sraczka`
Mam dwie aukcje wygrane juz dwa dni z tym ze nie mam zadnej wiadomosci od własciciela...hmmm poczekam do pon jak nie do zamisze wiadomosc.W Francji tak jest ze na wszystko czeba czekac.

Strzyga my mamy taki sam termin wiec musimy sie umowic ktora pierwsza rodzi zeby nie blokowac łozka:-D
Ciekawe ktora pierwsza urodzi jak czy Ty.
Ile Twoj maluszek juz wazy? My z M załozylismy sie o kilo M&M kto wygra ja stawiam ze maluszek wazy 1.700 a moj M 1.900.

jak mi cora zasnie to sobie posluchac, bo ona jak tylko yt widzi to potem chce by caly dzien gral

bakaalia
no moje dziecie ma okreslone preferencje muzyczne przez to co sie nasluchalo, dobrze, ze nikt tu patologia nie mowi, bo bym sie wsciekla:-D

Fiona zdrowko dobrze, glowa mnie dzis boli, ale chyba przez to, ze nie te okulary wyladowaly na nosie

no i czkawka....lakomczuch maly

mój P. wczoraj włączył sobie piosenkę "Cztery osiemnastki w moim samochodzie" jak wracaliśmy z zakupów i nagle syn mój nienarodzony zaczął energicznie kopać, pierwsza myśl taka "nie daj boże jakiś amant mi z niego wyrośnie"

reklama
Tu P. znów.

Fiona: z USG wyszło, że to jest 33 tydzień (albo duże dziecko) i znów wraca opcja z terminem porodu 8 stycznia. Ja bym wolał żeby był ze 2 tyg. później, ale nie ode mnie to zależy. Stefan waży 1863 g.

Do góry