reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

P. od Strzygi nie urażasz, nie dziwie się że po takich przejściach chcesz jak najdalej od "takich" kobiet w każdym razie trzymam kciuki za to żeby wszystko w końcu się skończyło, bo to nie tylko stres dla Was ale i dla dzieci (tych w brzuszkach też). Pozdrawiam

Justyś mi brzuch zrobił się twardy po minucie miękki i zaraz znów twardy ale przeszło i później było ok, ale i tak będę obserwować to tym bardziej że strasznie panikuje i wyobrażam sobie najgorsze od razu.

Ostatnia edycja:
reklama
witam się i ja :)
też dzisiaj pospałam :-) chyba wróciło moje śpiochanie sprzed ciąży :D bardz mi miło z tego powodu bo kocham spać!

zjadłam śniadanko i mały ma czkawkę.. ostatnio jakoś bardzo często ją ma.. nie dzieje mu się tam przypadkiem nic złego przez nią?

pozdrawiam, całuję brzuszki i życzę miłego dnia ;-)

fazer nie wymyslaj, oba moje dzieciaki czkaja czesto, pewnie maja to po mnie:-D pol godziny czkawki w brzuchu przerwa 2 godziny i znowu

dzieci w brzuchu jak probuja trenowac oddychanie to czkaja zwykle, a poza brzuchem to ja nie wiem :-) no czasem jak sie posiusiaja, ale mala ma sucho a ja pod siebie nie robie

czasem, bardzo rzadko dostaja czkawki w brzuchu jak sa owiniete pepowina, ale jak ostatnio bylas i bylo ok to w ogole o tym nie mysl

cześć dziewczyny :-)
Anielka trzymam kciuki za wyniki
Malutka leż i odpoczywaj

a to skopiowałam z forum grudniówek, jak dla mnie super
[video=youtube;zZzgxxzhWbc]http://www.youtube.com/watch?v=zZzgxxzhWbc&feature=player_embedded#![/video]

No ja też się popłakałam ze śmiechu, eh te żule w taxi...

Bakalia ja miałam identycznie;) ale jak dzisiaj ci będzie znowu tak twardniał za dnia do wieczora, to lepiej to sprawdź, bo ze stresu jeszcze pogorszy ci się. I leż na boku, wtedy niby mniej twardnieje brzuch.

tego leżenia na boku to ja mam dość początku ciąży, bo tylko tak mi "wygodnie" nic nie gniecie itd i tak tkwię na tym boku ;D, ale dziękuje w razie czego zgłoszę się dziś.

hejka

P. juz widze Strzygę...pewnie ciekawość ją zzera co Ty tutaj bazgrolisz :p

cos kiepska jestem dzisiaj. Moja kochana mamuska na szczescie sie Nikosiem zajmuje. Głowa mnie boli i mam bóle lekkie ale zapodałam sobie magnezik i jakos lepiej. Jutro 30 tydzień ufff...mowilam ze jak dotrwam do 30 tygodnia to sie uspokoje ale NIE. Uspokoje sie jak urodzę:-D

Marciaa fajnie masz jej, dalabym wszystko, by ktos sie teraz mysza zajal

ja przez cala ciaze mam tez tak, najpierw oby do 12, 23, 26, 30 jestem w 32 i mysle oby do 34...tak i spokojna bede jak wyjde w dzieckiem ze szpitala

Bakalia moim zdaniem to przepowiadające, ale jak się denerwujesz, to podjedź na IP. Ja mam takie kilka razy dziennie.

Też się popłakałam na tym miksie :-D, dlatego wrzuciłam na poprawę humoru i odstresowanie :-), mnie najbardziej rozśmieszyła "kaszanka"

ja też mam różne jazdy, ale ostatnio trochę się uspokoiłam, staram się zająć myśli czym innym, wtedy dni szybciej lecą

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry