reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

dzień dobry!!! u nas mglisto i pochmurno az sie nic nie chce a do tego od wczoraj mam straszny katar i bol gardla:(..zyc nie umierac...ech milego dnia...

reklama
Jostyna, Marietta-kurujcie sie- zdrowka zycze!!!
Asteria-zdrowka dla Wojtaszka!!!
Mazia91-tesciowa Twoja to niech sama se spi na koldrze zlozonej
P.-pozdrowienia dla Strzygi!
Natalia-bol zeba- wspolczuje :(
Fiona-bedziesz mila mamusie obok siebie- super- napewno bedzie Ci latwo

Na problemy z wlosami polecam preparat Priorin.

dzien dobry :) a mi tak dziwnie pierwszy raz od tygodnia w domu .... siedze i mysle za co by sie chwycic do roboty. ale chyba jeszcze poleze :p milego dnia

cześć dziewczyny :-)
Anielka trzymam kciuki za wyniki
Malutka leż i odpoczywaj

a to skopiowałam z forum grudniówek, jak dla mnie super
[video=youtube;zZzgxxzhWbc]http://www.youtube.com/watch?v=zZzgxxzhWbc&feature=player_embedded#![/video]

Relacji na żywo ciąg dalszy - P.

Z wyników moczu nie wykazało żadnej infekcji, a Strzyga nie zapytała na co te globulki jej w końcu dają. Wczoraj na noc jej kroplówki już nie podłączyli, bo jej się "macica uspokoiła". Mieli profilaktycznie podłączyć dzisiaj rano, ale stwierdzili jedna, że tego nie zrobią. Dostaje tylko tą zwiększoną dawkę potasu i no spę. Leży i odpoczywa. Wychodne w poniedziałek.

Trochę się wkurza, że korzystam z jej konta i kazała mi założyć swoje, ale ja tu tylko na zastępstwo jestem. Za dużo piszecie i zanim się człowiek przebije przez te wszystkie posty, to godziny mijają...

Chyba zacznę dzisiaj wynosić graty to piwnicy. O 13 muszę iść do babci, bo się martwi, że głoduję skoro baby w domu brak. No i argument nie do zbicia "pomidorowa jest, taka jak lubisz". Później do szpitala, ale dzisiaj krócej u niej posiedzę, bo po 17 będę musiał zmykać na rozmowę o pracę.

Witajcie, nie dawno wstałam ale po ciężkiej nocy.. wieczorem przed snem nagle zaczął boleć mnie brzuch jakby mi mały uciskał, później zrobił się nagle twardy zaraz miękki ale położyłam się i przeszło przez całą noc budziłam się żeby sprawdzać czy mały się rusza i czy wszystko w miarę ok, jak dziś znów się to powtórzy będę zmuszona na IP jechać.

Co do wczorajszej rozmowy o znakach zodiaku u nas P. baran a ja bliźnięta i dość wybuchowo wychodzi taka mieszanka charakterów szczególnie jak mamy razem złożyć meble albo pomagać sobie w czymś (sprzątniecie samochodu, naprawa czegoś) każdy wie lepiej i jeden drugiemu nie ustępuje, czasem się dziwie że trzy lata jesteśmy razem ;D

Drogi P.wiadomo od wieków, że brak kobiety nie służy mężczyźnie i sądzę że pomidorowa babci i tak nie zastąpi dań Strzygi , ale życzę smacznego i niech ta Twoja kobieta wraca grzecznie w poniedziałek i niech odpoczywa dużo, dużo. Pozdrów Strzygę i ucałuj maluszka ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelina - moja siostra by tak chciała. Ma już chyba 3 sprawy za sobą. No i czeka teraz na ten ośrodek. Czyli za 2 miesiące będzie mieć termin, kiedy ten ośrodek będzie miał dla nich czas. No i potem znow czekanie.. A siostra Twoja ma dziecko?

Do góry