reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Jeszcze raz pozdrowienia dla Strzygi a z tą datą slubu to bardzo mi się pomysł podoba.

Ja też na znaki zodiaku wogóle nie zwracam uwagi, czyli początek stycznia to koziorożec?

Mi też włosy wyłaziły po tamtej ciązy, na razie spokój, ale liczę się z jakąś ekstrymalną zmianą fryzury na wiosnę, choć szkoda mi będzie długich włosów, a Ł. jeszcze bardziej bo on je bardzo lubi:-)

reklama
no to u nas skorupiaki bo ja skorpionica z mamą, tatko rak. Zas moj luby baran a Nikos byk :tak:

dzieki za info o ty nasaczaniu wyszlam na sierote:-D

P. Strzygi lepiej obiadek skoro ma nietolerancje glukozy:tak:Pewnie sie ucieszy kobietka. No a co do sprawy to u brata mojej mamy szybko poszlo bo ONA sie na wszystko zgodziła. Takze problemow nie robila. Za to teraz dotarlo co stracila....pfff...

no nic kobietki. ja lece na szybkie prysznicowanko i gesslerowa dzisiaj. Bedzie sie dzialo

Co do sądownictwa polskiego to też wiem coś o tym. Siostra jest w trakcie rozwodu i już miała nadzieję, że się to zakończy, ale sąd, pomimo, iż ona z mężem nie mieszkają razem już ponad 2 lata i jedynym kontaktem jest telefon, jak dzwonią żeby się umówić co do dziecka oraz czasem w przedszkolu się spotkają, uznał, że muszą iść jeszcze do Ośrodka konsultacynjo-diagnostycznego czy coś takiego, i tam oni dadzą opinię, czy nie mają przeciwwskazań co do rozwodu.
A mogą się nie zgodzić, ze względu na "dobro dziecka". I tak moja siostra może nie dostać rozwodu, bo jakas pani albo pan obserwujac ich przez godzine czy dwie stwierdzi, ze dzieciak bedzie sie zle czul, jak rodzice wezma rozwód.
To tak w wielkim skrocie.

Porazka, przysięgam.

Jutro idziemy odebrac wozek :)

Hej Asteria, słyszałam o tym "świetnym" pomyśle i mam nadzieję ze jednak tego nie zmienią, nie wydaje mi się żeby się posunęli tak daleko, przecież to jedyna pomoc od Państwa (nie licząc rodzinnego) pewnie tak tylko ktoś walnął aby się rozpoczęła burza w szklance wody.

ale jestem ciapaaaa.

Psiknęłam sobie próbką perfum prosto do oka. Ku..a. Przemywam i przemywam i nic. Muszę mrużyć bo piecze. I tak piecze, ale mniej, jak mam zamknięte. Fak.

Eh..miłego dnia.

witam z rana :)
Wczoraj pisalam moj egzamin i chyba zalicze :p Oddalam prace po 3ech godzinach ( mielismy 6godz. na napisanie ) i jak wstalam z krzesla, to nie moglam sie ruszac! do tego wczoraj strasznie spuchlam, az kostek u nog nie bylo widac, a palce u rak jak serdelki. dzis juz czuje,ze wszystko wraca do normy.
Teraz troche poczytam co napisalyscie- chyba mam sporo do nadrobienia :)
Milego dnia!

reklama
Do góry