reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Marcia:) dziewczyny dobrze mówią:) takim płynem polewasz najlepiej łyżką:) ja daję tak z 5-7 łyżek na blat średniej wielkości (ok, 24 cm):):) a co do tych paznokietków to chyba jednak muszę sobie darować, bo ja ciągle zmywam naczynia i coś sprzątam...;/;/;/

reklama
Marciaa - musi ograniczać, bo ma nietolerancje glukozy i Pani Doktor tak zaleciła. A sprawa się ciągnie długo, bo eks kłamie i muszę wszystko odkręcać, a zanim sąd to posprawdza to trochę mija. Długo by o tym pisać, ale ona niby mówi, że chce się szybko rozwieść, a z drugiej strony kombinuje. Cały czas ukrywa fakt, że to przez nią ten cały rozwód, ale chyba po badaniach psychologicznych już wyjdzie sprawa na jaw, bo tam z niej to wyciągnęli. Już nie będzie w sądzie gadać "to był tylko przyjaciel" i że ja sobie "ubzdurałem, że mnie zdradza".

Dziękuję za komplement.

niki222 - ja jestem ten łagodny :p czasem (bardzo rzadko) tylko się wkurzam, ale bardzo szybko mi mija. Potrafię ostro i dosadnie pokazać, co myślę, żeby za 15 min atmosfera była miła i łagodna, a ja spokojny.

Do kompletu dziecko ma być koziorożec... dlatego wolałbym, żeby urodził się pod koniec stycznia.

Też bym mógł coś słodkiego zrobić na powrót Strzygi do domu, ale piekarnik mamy taki, że wolę go nie włączać, bo później gaz czuć w całym mieszkaniu i strach, że to kiedyś wybuchnie. Pozostaje coś na zimno albo jakiś dobry obiadek.

pozdrowienia dla Strzygi

ja mam w domu 2 barany i koziorożca, niedługo będę miała 2 koziorożce, tylko ja biedny żuczek - wodnik, ale i tak nimi rządzę :-p

nie, ale rogate i uparte ;-), jak widać same rogate znaki mam w domu :-D

a generalnie bardzo dobrze dogaduję się z baranami

My we trójkę będziemy rogatymi ( chociaż strzelec to nie rogacz:D:D) :D Mój D. strzelec, ja koziorożec. Powtarzam często, że ciekawi mnie czy będzie strzelec czy koziorożec;) Byle nie wodnik, bo ja się słabo dogaduje z wodnikami :-)
Właśnie się obraziłam na mojego "baranka" on mi wkręca, że dziecko słucha tych głupich seriali i będzie ze mną oglądać, że ja tylko siedzę przy tv a sam właśnie założył słuchawki i wyruszył w swoje wyścigi:angry: Ja tu wiązankę puszczam a on ma mnie w nosie, yhhhh ! Potem się wykąpie i pójdzie spać, a mi dalej zostają rozmowy z kotem :( Do tego wkurza się, że nie lubię jego muzyki, denerwuje mnie jego house muzyka.

moja mamusia była koziorożcem i była baaaaaaaaaaaardzo kochanym i dobrym człowiekiem.. nigdy nie patrzała na siebie tylko na dobro innych ... zawsze w jej mniemaniu inni byli na pierwszy miejscu.. ja się bardzo ciesze że mój synuś będzie koziorożcem :)

Iga - no to ja jestem baranem z przytartymi rogami ;-), dobry argument i można mnie do wszystkiego przekonać, nie jestem uparta.
Justyś - he he dobra jesteś ale się uśmiałam :laugh2: no nic pozostają nam koty, mój przed chwilą zajadał się ze mną kukurydzą, nawet w jedzeniu kukurydzy mi towarzyszy, ten to mnie dopiero kocha :laugh2:;-)

Co do znaków zodiaków to nie przywiązuję do tego zbytnio uwagi, jakoś w to nie wierzę.

ja też znaki zodiaku traktuję z przymrużeniem oka ;-), dużo większy wpływ na charakter człowieka moim zdaniem mają geny i wychowanie

reklama
Ja tak samo, znak zodiaku, to tylko znak zodiaku;-)
hehe Kasia też widzę masz agenta, moja modelka dostała kawałek mięsa i biega po mieszkaniu i warczy i rozszarpuje je :D wkręciła sobie, że do miki chyba:-)

Do góry