reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Oj to nie wiedziałam.
A co tak ograniczenia. Po porodzie bedzie omijac slodyczki:tak:
No tak polskie sadownictwo do bani. Dlugo ta sprawa Wam idzie. mojej mamy brat zalatwil sprawę bardzo szybko w niecałe pol roku. A z ta data slubu to fajnie. kwiecien super miesiac. My po 3 dn ipo naszej 3 rocznicy slubujemy. Wiecej okazji do swietowania:-D
Bardzo ladnie nam relacjonujesz Strzygi pobyt:)

Niki sama sama pieke biszkopt i bez okazji. Kupilam biszkopt fix tylko nie wiem czy go uzyje czy nie wezme przepisu jakiegos sprawdzonego od kolezanki. W wiekszosci przpeisach w necie jest zeby te platy biszkopta nasaczyc ale jak ?:p

Ostatnia edycja:
reklama
Drogi P.od Strzygi. Dwa baranki w domu-wow podziwiam:).Ja jestem baran i mam strzelca-mocna mieszkanka:-).Ucałuj Strzygę.PS. jak ja leżałam w szpitalu dwa razy, to też mojemu A. gadałam, że jak ma wolne mieszkanko, to zapewne kogoś sprowadzi do domu-widać my kobiety tak mamy. A odwiedziny na oddziale od 14?
Niki sama sama pieke biszkopt i bez okazji. Kupilam biszkopt fix tylko nie wiem czy go uzyje czy nie wezme przepisu jakiegos sprawdzonego od kolezanki. W wiekszosci przpeisach w necie jest zeby te platy biszkopta nasaczyc ale jak ?:p
Ja nasączam albo słabą herbatą-z domieszką np rumu, jak wiem że raczej dorośli będą jeść.Albo wodą z sokiem z cytryny,lekko posłodzoną.Czasem tez na to kładę dżem porzeczkowy, tak dla kwaśności:)

Ostatnia edycja:
Marcia normalnie:D (zrobiłam tort raz i już się czuje ekspertem:p) polewasz je tak trochę, żeby nie były suche, jakimś ponczem, albo (bezalkoholowo) lemoniadką.

ale jak go nasaczasz polewasz calego ta szklanka i odstawiasz na jakis czas czy co bo zem ciemna masa:-D

Anastazja hybrydy hmmm mi sie trzymaja 2 tyg. usza byc dobrze odtłuszczone. Bo jak zle to zrobi to chwila moment i po pazurach. to cienka warstwa zelu wiec jak duzo grzebiesz w wodzie i detergentach to sobie daruj.;P

a dzieki Vileyka :p

Marcia, moja mama taki dla dzieci nasączała rozrobionym sokiem Nesquick pomarańczowym, al dorosłych z dodatkiem rumu lub spirytusu, polewając stopniowo łyżką stołową, żeby równo się rozprowadziło.

kurcze dziewczyny to może ja jakiś tort zrobię :laugh2: a co będę tak odstawać :laugh2:

ciąża to piękny stan...

10 min temu śmiałam się ze wszystkiego, przed chwilą zadzwonił K że jutro musi wpaść jednak na pilne zlecenie do Zielonej no i że prześpi się w domu a później znowu pojedzie na koniec powiedział że mnie bardzo Kocha a ja teraz siedzę i ryczę, matko święta co za burza hormonalna...

reklama
ale jak go nasaczasz polewasz calego ta szklanka i odstawiasz na jakis czas czy co bo zem ciemna masa:-D

Anastazja hybrydy hmmm mi sie trzymaja 2 tyg. usza byc dobrze odtłuszczone. Bo jak zle to zrobi to chwila moment i po pazurach. to cienka warstwa zelu wiec jak duzo grzebiesz w wodzie i detergentach to sobie daruj.;P
Hehehe, z łyżki polewać:-D. U mnie hybryda trzyma się do 3 tygodni.Ale sama nie robię, tylko chodzę do dziewczyny co mi paznokcie jak coś robi

Do góry