reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Oj to nie wiedziałam.
A co tak ograniczenia. Po porodzie bedzie omijac slodyczki:tak:
No tak polskie sadownictwo do bani. Dlugo ta sprawa Wam idzie. mojej mamy brat zalatwil sprawę bardzo szybko w niecałe pol roku. A z ta data slubu to fajnie. kwiecien super miesiac. My po 3 dn ipo naszej 3 rocznicy slubujemy. Wiecej okazji do swietowania:-D
Bardzo ladnie nam relacjonujesz Strzygi pobyt:)

Niki sama sama pieke biszkopt i bez okazji. Kupilam biszkopt fix tylko nie wiem czy go uzyje czy nie wezme przepisu jakiegos sprawdzonego od kolezanki. W wiekszosci przpeisach w necie jest zeby te platy biszkopta nasaczyc ale jak ?:p

Ostatnia edycja:
reklama
Drogi P.od Strzygi. Dwa baranki w domu-wow podziwiam:).Ja jestem baran i mam strzelca-mocna mieszkanka:-).Ucałuj Strzygę.PS. jak ja leżałam w szpitalu dwa razy, to też mojemu A. gadałam, że jak ma wolne mieszkanko, to zapewne kogoś sprowadzi do domu-widać my kobiety tak mamy. A odwiedziny na oddziale od 14?
Niki sama sama pieke biszkopt i bez okazji. Kupilam biszkopt fix tylko nie wiem czy go uzyje czy nie wezme przepisu jakiegos sprawdzonego od kolezanki. W wiekszosci przpeisach w necie jest zeby te platy biszkopta nasaczyc ale jak ?:p
Ja nasączam albo słabą herbatą-z domieszką np rumu, jak wiem że raczej dorośli będą jeść.Albo wodą z sokiem z cytryny,lekko posłodzoną.Czasem tez na to kładę dżem porzeczkowy, tak dla kwaśności:)

Ostatnia edycja:
Marcia normalnie:D (zrobiłam tort raz i już się czuje ekspertem:p) polewasz je tak trochę, żeby nie były suche, jakimś ponczem, albo (bezalkoholowo) lemoniadką.

ale jak go nasaczasz polewasz calego ta szklanka i odstawiasz na jakis czas czy co bo zem ciemna masa:-D

Anastazja hybrydy hmmm mi sie trzymaja 2 tyg. usza byc dobrze odtłuszczone. Bo jak zle to zrobi to chwila moment i po pazurach. to cienka warstwa zelu wiec jak duzo grzebiesz w wodzie i detergentach to sobie daruj.;P

a dzieki Vileyka :p

Marcia, moja mama taki dla dzieci nasączała rozrobionym sokiem Nesquick pomarańczowym, al dorosłych z dodatkiem rumu lub spirytusu, polewając stopniowo łyżką stołową, żeby równo się rozprowadziło.

kurcze dziewczyny to może ja jakiś tort zrobię :laugh2: a co będę tak odstawać :laugh2:

ciąża to piękny stan...

10 min temu śmiałam się ze wszystkiego, przed chwilą zadzwonił K że jutro musi wpaść jednak na pilne zlecenie do Zielonej no i że prześpi się w domu a później znowu pojedzie na koniec powiedział że mnie bardzo Kocha a ja teraz siedzę i ryczę, matko święta co za burza hormonalna...

reklama
ale jak go nasaczasz polewasz calego ta szklanka i odstawiasz na jakis czas czy co bo zem ciemna masa:-D

Anastazja hybrydy hmmm mi sie trzymaja 2 tyg. usza byc dobrze odtłuszczone. Bo jak zle to zrobi to chwila moment i po pazurach. to cienka warstwa zelu wiec jak duzo grzebiesz w wodzie i detergentach to sobie daruj.;P
Hehehe, z łyżki polewać:-D. U mnie hybryda trzyma się do 3 tygodni.Ale sama nie robię, tylko chodzę do dziewczyny co mi paznokcie jak coś robi

Do góry