Cześć dziewczyny...
a ja znowu sama na 4 dni w domu, K wyjechał do pracy i wróci dopiero w niedziele wieczorem.
Dobrze że mam tego kota bo jest z kim pogadać ;-)
Justyś - kobitko leż i oszczędzaj się, nie ma żartów.
GosiaRW - gratuluję zakupu x-landera. My też wylicytowaliśmy taki sam zestaw tylko czarno-szary. Wózeczek jest extra, podniecam się jego widokiem bo zawsze chciałam mieć x-landera (jak dla mnie nr 1)
Co do biustonoszy z H&M ja mam dwa i jestem z nich mega zadowolona, jeden kupiłam jakis czas temu (tyle że z fiżbinem) patrzyłam na te dwupaki ale jednak mój biust wymaga staniczka z fiżbinem, wyglada lepiej.
Drugi staniczek kupiłam tydzień temu bo ten pierwszy stał się jakby nieco mały no i kupiłam taki sam tylko o jeden rozmiar większy. Naprawdę polecam biustonosze z H&M jak dla mnie super.
do P - męża Strzygi - bardzo fajnie że Strzyga ma tak wyrozumiałego faceta, to żadkość dzisiaj, dbaj o żonkę i przekaż pozdrowienia.
Co do zakupów dla małej to jakiś czas temu miałam spięcie z K na ten temat, a to dlatego że chciałam go w te zakupy angazować żeby ze mną jeżdził po sklepach itp. wtedy usłyszałam że z mojej pensji mam zapłacić za wynajem 500 zł a resztę mam przeznaczyć na zakupy dla małe,j a życie i większe wydatki typu opony do aut, naprawy czy zakupy po jego stronie.
Czyli teraz wyglada to tak że płace za wynajem, a reszta na wyprawkę, mi tam pasuje :-) tyle że zdałam sobie dzisiaj sprawę z tego że za bardzo szaleję bo potrafię przepuścić w ciągu miesiąca ok 1500 zł na wyprawkę i na siebie. Później oczywiście pokazuję co kupiłam i K mi ostatnio powiedział że jemu to pasuje bo przecież to ja wiem co jest mi i małej potrzebne.
Ale tak na serio to chyba muszę trochę przystopować bo już wszystko mamy dla małej, ja dla siebie też wszystko mam co potrzebne do szpitala i sporo ciuchów ciążowych ostatnio kupiłam tak więc chyba czas przystopować a uwierzcie mi kasa mi się pali w rękach, ile bym nie miała to potrafię znaleźć "ważny" cel
;-)