reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Witam wszystkie Mamusie :) Z przyjemnością dołączam do tego forum :) Obecnie jestem w 7 tc a termin mam jakoś na 20/21. stycznia, ae to sama sobie wyliczyłam. Dziś ide do lekarza - być może potwierdzi ten termin :)
Ale się cieszę :)

Ogólnie i podstawowo jestem z Krosna, mieszkam w Warszawie i tu będę rodzić i jak narazie wychowywać :) Wciągnęło mnie to forum i chyba dziś spędze cały dzień na czytaniu o zachciankach, mdłościach itp :)

Witam się

Nocka super. Dziecie juz sie szykuje di drzemki bo cos od dwoch dni mi o 7 wstaje...a wstawal o 8.30-9.00. Potem jedziemy do ikei kupic wkoncu mlodemu normalne lozko....:)

Ania wlasnie tak patrzę na Twjej córci wiek. Wiesz mialam termin na 21 marca wedlug miesiaczki ale USG pokazalo 14 kwietnia < spora roznica> i urodzilam 21 kwietnia bo przenosiłam ciaze i miałam porod wywoływany :) jestem ciekawa jak teraz będzie :))

dzis sukces BEZ MDLOSCI :)

Goska witaj i uwazaj Babyboom wciaga ;)

Witam wszystkie Forumowiczki,
Ja też dopisuję sie do styczniowej listy. Z moich wyliczeń końcówka stycznia ale jutro mam wizytę u lekarza więc zobaczymy co on wyliczy :-)

Cześć Dziewczyny,

Ja po tygodniu leżenia przepracowałam się wczoraj, jestem potwornie zmęczona, jak tak dalej pójdzie to będę samotną matką dwójki dzieci, mój mąż jest na skraju zmęczenia materiału i wyczerpaniu cierpliwości do mnie.
Muszę się trochę zresetować i odpocząć dzisiaj.

Miłego dnia.

reklama
Czesc dziewczyny! Gratulacje dla nowych styczniowek!
co do tego becikowego, to mnie lekarka po porodzie i wypisie ze szpitala wystawila takie zaswiadczenie, ze bylam pod jej opieka od 6 tc, chociaz sladu po tym nie bylo, bo przyjela mnie 1 raz grzecznosciowo w szpitalu i w swoim komputerze nic nie zapisala. Takze to zaswiadczenie jest wazne, o karte ciazy nie prosza. Dowiedzcie sie jak to jest w Waszych miastach, bo np. w Krakowie sa dwa becikowe, przynajmniej byly rok temu, jedno od panstwa, drugie od miasta, ale nie kazde miasto tak ma. trzeba bylo dwa wnioski skladac, ale dostalismy 2000 zamiast 1000.
Ja dzisiaj bylam na badanich krwi, strasznie sie balam, ze bedzie mnie mdlic, jak nic nie zjem rano, ale jakos poszlo, nawet nie bylo tak zle.
Milego dnia, pedze cos zrobic, poki Mały spi.:-)

Do góry