reklama
Olenka1987
Początkująca w BB
czesć dziewczynki ja mam termin na 17 stycznia iwczoraj byłam u lekarza widziałam juz dzidzie ma 14.9 mm no a co najważniejsze bije już serduszko( widziałam i słyszałam ) no i okazało sie ze właśnie dziś zaczynam 8 tydzień:-)Gratulacje wszystkim styczniówką
Bopi z tego co się orientuję to obniżony poziom EO czyli Eozynofilów świadczyć może o zwiększonym wysiłku fizycznym albo powstaje wskutek nadmiernego wydzielania hormonów nadnerczowych, jakieś zakażenia, oparzenia, urazy...to tyle co wiem....
livastrid
2010 & 2012
Odebralam wyniki z morfologii i mam dwa wyniki zle. Szukam na necie jakis informacji ale wciaz nic kokretnego. czy ktoras z was wie o czym swidaczy obnizony poziom EO i EO w.b? Oba mam ponizej normy
A co lekarz na to? Zwykle jak inne parametry sa w normie to jeden lekko inny wynik o niczym nie swiadczy. Tu masz interpretacje:
http://www.strona.net.pl/info_prakt/wyniki_badan/interpre.htm
tez mialam obnizone i lekarz powiedzial, ze przez to, ze po gorach chodze;-)
Ostatnia edycja:
Kasienkadg
Fanka BB :)
Czesc dziewczeta
Mnie coraz bardziej mdli z rana;( I coraz mniej mam ochote na jedzenie.
A mam do was pytanie - mialyscie robiony odczyn coonksa czy jakos tak? bo z tego co czytalam to jest to robione przy konflikcie serologicznym... A ja mam grupe krwi A rh+ a pomimo tego mam sobie ten odczyn zrobic... Tylko nie rozumiem po co
A mam do was pytanie - mialyscie robiony odczyn coonksa czy jakos tak? bo z tego co czytalam to jest to robione przy konflikcie serologicznym... A ja mam grupe krwi A rh+ a pomimo tego mam sobie ten odczyn zrobic... Tylko nie rozumiem po co
Kasienkadg
Czesc dziewczeta
reklama
Kasienkadg
Ooo 2 razy mi sie post dodal;] Ale jak to sie stalo