reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
czesć dziewczynki ja mam termin na 17 stycznia iwczoraj byłam u lekarza widziałam juz dzidzie ma 14.9 mm no a co najważniejsze bije już serduszko( widziałam i słyszałam ) no i okazało sie ze właśnie dziś zaczynam 8 tydzień:-)Gratulacje wszystkim styczniówką :D

Odebralam wyniki z morfologii i mam dwa wyniki zle. Szukam na necie jakis informacji ale wciaz nic kokretnego. czy ktoras z was wie o czym swidaczy obnizony poziom EO i EO w.b? Oba mam ponizej normy :(

Bopi z tego co się orientuję to obniżony poziom EO czyli Eozynofilów świadczyć może o zwiększonym wysiłku fizycznym albo powstaje wskutek nadmiernego wydzielania hormonów nadnerczowych, jakieś zakażenia, oparzenia, urazy...to tyle co wiem....

Odebralam wyniki z morfologii i mam dwa wyniki zle. Szukam na necie jakis informacji ale wciaz nic kokretnego. czy ktoras z was wie o czym swidaczy obnizony poziom EO i EO w.b? Oba mam ponizej normy :(

A co lekarz na to? Zwykle jak inne parametry sa w normie to jeden lekko inny wynik o niczym nie swiadczy. Tu masz interpretacje:

http://www.strona.net.pl/info_prakt/wyniki_badan/interpre.htm

tez mialam obnizone i lekarz powiedzial, ze przez to, ze po gorach chodze;-)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczeta;)

Mnie coraz bardziej mdli z rana;( I coraz mniej mam ochote na jedzenie.

A mam do was pytanie - mialyscie robiony odczyn coonksa czy jakos tak? bo z tego co czytalam to jest to robione przy konflikcie serologicznym... A ja mam grupe krwi A rh+ a pomimo tego mam sobie ten odczyn zrobic... Tylko nie rozumiem po co :confused:

Czesc dziewczeta;)

Mnie coraz bardziej mdli z rana;( I coraz mniej mam ochote na jedzenie.

A mam do was pytanie - mialyscie robiony odczyn coonksa czy jakos tak? bo z tego co czytalam to jest to robione przy konflikcie serologicznym... A ja mam grupe krwi A rh+ a pomimo tego mam sobie ten odczyn zrobic... Tylko nie rozumiem po co :confused:

reklama
Do góry