reklama
aga- łoooo matkoooo
, to trochę daleko mieszkacie, ale pewnie pięknie tam u Was musi być ... Sama nazwa LAzurowe Wybrzerze brzmi pięknie 
mysza - no i pada ;(
a co tu taka cisza na tym wątku ?!
hop hop !!!
Jest tu kto ???

mysza - no i pada ;(
a co tu taka cisza na tym wątku ?!

Jest tu kto ???

Ostatnia edycja:
donia 1980
Fanka BB :)
no ja będe miała założoną kartę dopiero w 10 tyg. ciąży, do tego czasu mam zrobić badania na wszelkie nosicielstwa
szkoda, że tak późno ale moja ginka jest na urlopie
a standardowo powinni zakładać jak usłyszą serduszko
a dziewczyny, chciałam przypomnieć, że kartę ciązy trzeba mieć założoną przed 12 tyg. ciązy, żeby dostać becikowe (o ile nic się nie zmieniło)
ja się zastanwiam czy nie rodzić w Belgii u męża...
szkoda, że tak późno ale moja ginka jest na urlopie
a standardowo powinni zakładać jak usłyszą serduszko
a dziewczyny, chciałam przypomnieć, że kartę ciązy trzeba mieć założoną przed 12 tyg. ciązy, żeby dostać becikowe (o ile nic się nie zmieniło)
ja się zastanwiam czy nie rodzić w Belgii u męża...
Ja z kolei słyszałam, że do 10 tyg. trzeba mieć kartę założoną żeby becikowe dostać. U swojej gin byłam na przełomie 6/7 tyg i ona chciała mi kartę zakładać dopiero na wizycie kolejnej czyli już w 13 tyg to na niej wymusiłam, że chcę od razu przez to becikowe właśnie
ewelina26k
Fanka BB :)
właśnie chyba teraz się coś zmieniło i trzeba przed 10 tc do becikowego, ale to nie jest tak, ze karta jedno a i tak po porodzie trzeba będzie iść do lekarza, żeby wypisał zaświadczenie, że przed 10 tc było się na 1 wizycie
reklama