reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Gabryś - te ubranka są prześliczne, Wasza królewna będzie wyglądała jak słodki cukiereczek :-)
Gratuluję aukcji bo ciuszki pierwsza klasa.

Ostatnio koleżanka ponarzekała mi na swojego faceta, ten to z kolei istny leń do roboty wrrr... co by nie było wolę jednak pracoholika, u Nas zawsze oboje pracowaliśmy z tym ze ja po swoich 8 godzinach pracy siup do domku bardzo sobie cenię życie prywatne, dla mnie praca nigdy nie była najważniejsza.
Nigdy nam nie brakowało pieniążków, a wręcz to My pomagaliśmy znajomym czy rodzinie w potrzebie.

Fajnie że nasi faceci czują się odpowiedzialni bo tak być powinno tylko nie można się dać zwariować, życie jest tak krótkie i nieprzewidywalne że należy z niego czerpać jak najwięcej ja sobie z tego zdałam sprawę rok temu że co by nie było zdrowie i najbliżsi powinno być dla nas najważniejsze.

Hehe, cieszę się, że teraz jest taki wybór ubranek że można kupić zarówno pasujące dla dziewczynki jak i dla chłopca.A jak się maleństwo urodzi, to wtedy już będę szaleć:-).Ale wiesz, ciężko nie jest z tym ze płci nie znamy:). Dla Nas to jak najbardziej naturalna decyzja była od samego początku. Mojemu A. się ostatnio spodobał taki zestawik Manchester United Core Kit 2pk Bodysuit - Baby.Bo On kibic jest:D i dziecko też będzie zapewne, niezależnie czy dziewczynka czy chłopiec:-D

Anastazzja-zgadzam się z Fazerkamm że dobrze że Twój Gin będzie wiedział co i jak.Tylko też nie zrozumiałam-nic nie pomogli, co to znaczy?Nadal Cię boli?Czy już oki?

reklama
Do góry