reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
dzień dobry!

brrr u nas -6 stopni...

Wszystkim zdrówka życzę i spokoju bez skurczybyków...

ja zmykam do mamy a o 18tej mam wizytę u gina to podglądnę moją córcię... hurra:)

Udanego pełne spokoju dzionka :-)

Witam :)

u mnie też bardzo zimno.. noska z domku nie wynurzam! chociaż w chałupce też chłodno.. oszczędzamy teraz troszkę by jak Maluszek się pojawi móc grzać tak by mu było cieplutko :) strasznie droga ropa jest :| ponad dwa razy tyle niż w zeszłym roku na litrze jest..

Tiramisu udanej wizyty życzę :)

i ja sie witam :-)

tak mi się dobrze spało dzisiaj :)

Tiramisu udanej wizyty i miłego dnia w pracy
ja do endokrynologa dzisiaj bo ft4 mi ciut spadło wiec pewnie tabletki właczymy buuuu..

Witam,
Ja dzisiaj musiałam wstać o 6 rano i pędzić na comiesięczne pobranie krwi ale już jestem w domku i po śniadanku. Wczoraj wieczorkiem mieliśmy pierwsze ćwiczenia na szkole rodzenia. Wyśmiałam się i wyluzowałam za wszystkie czasy bo niektóre ćwiczonka były naprawdę komiczne :-)

witam!
Tiramisu-udanej wizyty
Fazerkam-ciekawa jestem jak sprawa z wozkiem??? Mialas okazje ogladnac go???
A mnie dzis boli wszystko- ledwo chodzic moge :( Polozna mi powiedziala ostatnio, ze moja maica jest nisko i pewnie dlatego mam takie problemy. I jeszcze pewnie bedzie gorzej bo maly rosnie,ehhh Najchetniej nie ruszalabym sie z domu- no ale musze.
ps. odstawilam juz rower, bo mi za ciezko w tych grubych ubraniach jezdzic no i ten dyskomfort z uciskiem na nerwy. Czuje sie jak stara babcia :(
Milego dnia!!!

Witajcie ;-)
Gabryś śliczne ciuszki, jak ja bym chciała mieć córeczkę :-) pomyślałam, że za taką cenę jak ty kupiłabym ten zestaw;-) bo bardzo ładne rzeczy, dużo różu:-)
Zauważyłam, że jak rano się budzę nie mogę się przeciągać, bo wtedy łapie mnie ból w dole podbrzusza:cool:
Za to jutro wizyta u Gi i ostatnie USG mojego szkraba zobaczę;-) A później chyba rundy co dwa tygodnie:
Zrobiłam wczoraj półeczkę w sypialni dla małego i nie mogę mojego D. wyprosić ze swoimi gratami, narzucał mi swoich rzeczy po szafach, sama muszę to wywalić gdzieś.

A ja po wizycie u okulisty. Nie dala mi wskazania do cc, stwierdzila, ze wszystko jest dobrze i nie widzi takiej potrzeby. Zaplacilam 150zł i nic z tego. Znaczy ciesze sie, ze wszystko ok :-) Ale myslalam, ze mi da jak poprosze to skierowanie, a ona nie dala.

z tym to nie tak prosto teraz. wada wzroku nie ma znaczenia, nawet teraz niedawno podważyli, że parcie mają wpływ na siatkówkę...jak byłam u prof okulisty i niestety znalazł coś co mu się nie podobało ale i tak nie podpisał odrazu tylko wysłał na konsultację do neurologa i na badanie pola widzenia, zeby mieć podstawę z badań do takiego zaświadczenia

reklama
Anielka, to możemy sobie rękę podać ;-), mnie też wszystko boli, ledwo chodzę, właśnie jak stara baba. Na razie mój młodszy syn jest przeziębiony, znowu :baffled: :angry:, od połowy października chodzi do szkoły co drugi tydzień, co wyzdrowieje, to przyniesie coś innego. Jestem uziemiona w domu, a chciałam jeszcze dokupić trochę rzeczy dla małej i zacząć kupować prezenty gwiazdkowe.
Mam nadzieję, że niedługo przyjadą meble do pokoju małej, już bym chciała mieć wszystko gotowe.
W weekend wreszcie zmobilizowałam mojego M. do zamontowania wieszaków i uchwytów na papier w łazienkach - ponad rok po przeprowadzce .

Tiramisu
ja również życzę udanej wizyty.

Gabryś ubranka śliczne :tak:.

Miłego dnia dziewczyny.

Do góry